"A magyar kormánynak, hatóságoknak van listája azokról a szervezetekről, akik az illegális bevándorlást propagálják, jó dologként állítják be, ráadásul jogi segítséget nyújtanak ahhoz. " Rogán: Senkit nem fog meglepetésként érni, ha Soros Györggyel szemben az elsők között vezetik be a távoltartási végzést

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
A kis csirkéből ekkora náci tetű lett.. Kezdődik a "gondolat rendőrség".. Mi az, hogy azokat listázzák, akik "jó dologként állítják be"? Ezt hogy és milyen jogi alapokra hivatkozva mondja ez kis csira?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
A kis csirkéből ekkora náci tetű lett.. Kezdődik a "gondolat rendőrség".. Mi az, hogy azokat listázzák, akik "jó dologként állítják be"? Ezt hogy és milyen jogi alapokra hivatkozva mondja ez kis csira?
peterkelemen
Rogán is szépen fog lengedezni a lámpavason.
SystemError
@papa.49: Amúgy teljesen elgurult a gyógyszerük az utóbbi napokban. Nyilvánvaló törvénytelenségeket mond a "kormány". Szerintem azt akarják, hog ypáran kimenjenek az utcára és választások előtt meg lehessen majd címkézni az ellenzéket, hogy terroristák..:) Ismerem már ennek a fasszopó vákuum pofájú Habonynak a gondolkodásmódját.. Persze ettől kővér és Sziszi sem mászik a falra. Másrészről azt kell, hogy mondjam ezen már nem a politika fog segíteni. Meg kell mozdulni a népnek a törvény adta kereteken belül... Tényleg ezt a sok birkát csak az érdekli az országban, ami nincs. Amit meg a szemünk előtt tesznek és lopnak "mindenkitől" az nem.. Hogy választhatják a magyarok azt, hogy nem "szabadok". Ez elvileg mindenki érdeke nem...
SystemError
Tehát, ha "jó dologként állítják be" állítja be valaki, akkor jön az "idegenrendészet" fekete autóval... Magyarok mi a faszom van veletek!?!
papa.49
@SystemError: Nekik nagyon jól jönne egy többé,kevésbé nagy tüntetés, mert akkor bevezethetik a ,,rendkívüli állapotot,, akkor nincs választás, rendeleti kormányzás van oszt. jónapot, végül is nekik ez lenne a legjobb megoldás !!!
Itt ha valaki tüntetést akar indítani annak 1 millió embert kell az utcára vinni, akkor szűkölve menekülnének a ,,tonyok, a takonyárpik, a tiborcok, a lölök, de legelőször a csutigeci a koszos bokszos cigány !!!
nevemnick
Szomorú, hogy az ország helyzetének javítása helyett, a saját "megélhetésre", és a sorosozásban élik ki ferde hajlamaikat... mert többre már nem képesek.
SystemError
@papa.49: Vagy ennyire fosik a Tiborcz-os ügytől. Lássuk be az be tud ütni. Hiába nincs médiafelület, ez le fog csorogni, hogy "Marika! Hallottad, hogy a Viktor veje lopott az a jóképű legény":) Szerintem amúgy el kell felejteni a hazai jogi bohóckodást Polt-al. Ez titikusan nemzetközi emberjogi bíróság azonnal!!!
papa.49
@SystemError: Na de én nem látok itthon egyetlen pártot, szervezetet amelyik a nemzetközi porondra kivinné ezeket az ügyeket, mind csak a hodályba bekerülésért hajt, hogy ellegyen a következő 4 évben, jó fizetéssel nulla felelősséggel !!!
kokopelli
@SystemError: Érdekes,hogy a történelem "igazi" nagy formálói mind kis
"fityf@ßok" voltak!Stalin,Rákosi,Napoleon stb...Orbán,Roggyant Tóni! Ki-
sebbségi érzés vagy mi a furkó!
Az örmester etársunk, a "század anyja" volt az egyetlen igaz kisnövésű:
" Növendék úr!Felugrok a nadrágszíjára,és elharapom a torkát!"-kiáltotta
mosolyogva!...(mi is csak somolyogtunk)!
...Ezek a politikus attrappék nem toom mire jók!!
Perwool
Tóni, Tóni, te hajnali gyerek... Fele g...ci, fele húgy...
Csizmás Kond
Bárkit aki az országban a rend, a polgári szabadság ellen tesz aki a zavargások okozóját a káoszt pártolja azt büntetni kell...bárki legyen az.
magyarbakancs
Az lliberalizmusból a Fasizmusba,vagy a komcsi diktatúrába megyünk?
SystemError
@Csizmás Kond: És azt is, aki a hatályos jogszabályokat nem tartja be. Közösség elleni uszításban vesz részt jogszabály ellenesen. Azt is aki nem tartja be a nemzetközi emberjogi egyezményeket és azokat is, akik erre buzdítanak még, ha az a kormány is.
Csizmás Kond
@SystemError: ...gondolom vannak konkrét példáid is...
SystemError
@magyarbakancs: Ez a korunk nagy tévedése, hogy a diktatúrákat mindig a jelenben kell értelmezni. Azt mondanám, hogy minden általad felsoroltból összeollózott eszközrendszer..
Amúgy attól már nem állunk messze, hogy a második világháburú náci propagandájában felcseréljük a zsidó szót migránsra.. Még egy szint van eddig csak a "külföldi" migránsokat basztatták, most kezdődik a magyarok vegzálása. A második szint, amikor tényleg elvisznek valakit börtönbe, mert gondolni mert valamire. Azért azt tisztázzuk minden kis náci féreg számára, hogy az embercsempészet eddig bűncselekmény volt, a többi pedig értelmezhetetlen jogilag még, ha azt a szarházi miniszterelnökünk mondja vagy a hányadék csürhéje. A mai jog szerint ők "követtek" el bűncselekményt!!! Lehet holnap hoznak egy törvény, ami után majd embert is lehet ölni, de a jog mai állása szerint ők követnek el bűncselekményt!!
SystemError
@Csizmás Kond: Van bármi fogalmad a jogaidról és mások jogairól?. Tanultál te történelmet valaha? Ha egy maroknyi agyad lenne, akkor rájönnél, hogy ilyen világban élni senkinek nem lehet célja..
SystemError
@Csizmás Kond: Amúgy a konkrét példám fordított tökör lenne, amiben a jog mai állása szerint a kormány és te vagy büntethető közösség elleni felbujtással, tiltott listázással és az egyetemes emberi jogok megsértésével. Lehet holnap lesz már olyan törvény, ami alapján már jelentegethetsz is, mint a kommunista férgek a szomszédjait nem olyan régen, de addig TE vagy, aki a fenti bűnöket elköveti. csak szólok!
Clavigo
Aha...és még ezen kívűl miket ,,és kiket listáztok te Szarosnyelvű ??
Nessy
Miután a hülyeség állampolgári jog, semmin nem csodálkozom így választás előtt, amit pártunk és kormányunk kitalál.
És miután vevő minden marhaságra akad, így ezekre is lesz.
Ahogy anno mondták: Amíg lószar van, veréb is akad!
kokopelli
@SystemError: (08:09)
Ez a kis görény-Tóni akkora marha,hogy ezt a tervezett mocskot még
előre be is jelenti!Ennél még a názik és az igazi komcsik is következe-
tesebbek voltak! A Wittner Mariska néni keresheti tovább a human-hús-
darálóit,mert a Tóni felújítatja előre bejelentve! Éljen Rákosi..Orbán! Él-
jen a párt! (a nem kívánt törlendő!) :--(
Yoda69
rogan adocsalo janos!
Elszmoltal mar a vagyon gyarapodasoddal?
Csizmás Kond
@SystemError: A világot amibe élni akar valaki maga kell megteremtse...aki mástól várja hogy neki jóvilágot teremtsenek azt ma migráncsnak nevezik...
iluminati
@Csizmás Kond: Na áljunk csak meg egy pillanatra!!!Valami zavar van a torony tetején!!!
Az emberek azért fizetnek adót, hogy jobb legyen...Az adókból jön össze az a lehetőség valamint a megszavazott pozicíó lehetőséget ad...Azt azért adta az állampolgár, hogy neki jobb legyen...Ehelyet... mint ha feneketlen kút mélyére dobálnánk...
Állampolgárok...pénzén munkahelyeket, lehetőségeket kellett volna adni az embereknek...
Ahogy értem akkor a mai kormány is migráns..mert nem a maga erejéből lett vezető??? Mert az emberek pénzét használja...Magyarul kitartott közszolga?
gulyasgyula
@SystemError: ..A hatalom jogán ..Mi ebben a meglepő ..Az ""igazság ""mindig a hatalom kezébe van , volt , és lesssszz. !!! Most Rogán képviseli a hatalmat ..
Csizmás Kond
@iluminati: ... a zemberek nem azért fizetnek adót hogy jobb legyen hanem azért mert a közös ügyek elintézése csak közös hozáállással lehetséges...pl iskolák, utak, kórházak stb fenntartása
...az a fajta politika amit ma világszerte művelnek az már üzlet...egy bizonyos réteg jólétének a kiszolgálása.
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 09:07
Mik a "polgári szabadság" ismérvei? Definiáld légyszí'!!!
Nekem ismeretlen fogalom!
SystemError
@Csizmás Kond: " A világot amibe élni akar valaki maga kell megteremtse"

Tehát, ha én/"mi" a többség most elméleti síkon kitalálom, hogy mivel többen vagyunk bevezetem, hogy, akinek Csizmás Kond a neve, attól vegyék el a vagyonát pl az szerinted ilyen egyszerű? Nyíilván lehet és kell is a migráció és menekültek negatív és nem kivánatos hatásairól beszélni, de vannak ám ennek kulturált és törvényes kereteken belüli módjai, nem kell azonnal náci idegenrendészetist játszani és feljelenteni a szomszédot, aki szintén ugyanannak a "nemzetállamnak" a polgára...

"aki mástól várja hogy neki jóvilágot teremtsenek azt ma migráncsnak nevezik"

Nézd elég valószínű, hogy a mi életünkben még lesz olyan háború, ami minket is érint. Erre, amit írtál csak azt tudom mondani, hogy elég tapasztalatlan vagy az élet dolgaiban. Ráadásul nekem az a tapasztalatom, hogy akik most ilyen nagyszájúak, mint te, pont azok fogják szorult helyzetben meglopni a másikat és azonnal a saját nézeteik totális ellentétévé válni...

Amúgy ezen kocsmai egyszerűségű "definíciód" alapján jelenleg 9 millió magyar nagy részben az EU migránsa és további 1 millió külföldön dolgozó honfitársunk meg terrorista migráns kategória a szemedben vagyis pl az angolok, osztrákok szemében?
bencemacska
@Csizmás Kond: Hallgasd végig roggyant tonyót, rájössz!
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 14:00
"...az a fajta politika amit ma világszerte művelnek az már üzlet...egy bizonyos réteg jólétének a kiszolgálása. "
És te ezzel egyetértsz???
bencemacska
"a magyar kormánynak, hatóságoknak van listája azokról a szervezetekről, akik az illegális bevándorlást propagálják, jó dologként állítják be, ráadásul jogi segítséget nyújtanak ahhoz."

Tehát roggyant tonyó fenyegetőleg beismerte : megfigyelnek, lehallgatnak bennünket.

"hívják őket bárhogy, ezek a szervezetek egy célra szerveződtek, hogy "valamilyen formában valóra váltsák a Soros-tervet és az illegális bevándorlás útjából eltüntessék a magyar kormányt. Van akinek az dolga, hogy tüntetéseket szervezzen a kabinet ellen, mások hamis híreket terjesztenek Magyarországról."

Ezzel beismerte, hogy mindenáron összeütközést fognak provokálni, hogy rendkívüli állapotot hirdethessenek a választások elodázása érdekében!
CsipkeRózsa
Milyen indokkal vezetik be a távoltartási végzést Soros ellen?
iluminati
@Csizmás Kond: Nézzünk egy példát!!! én fizetem az egéségbiztosításomat, nyugdíj alapot, és a jövedelem adómat...ami nem kevés és a cégek befizetnek utánnam még ugyan annyit ami a jövedelmem...
Ennek ellenére mikor viszem édesanyám korházba kezelésre, nincs akadály mentes parkoló,,,tele a környék kátyúkkal stb.. pedig ez mellett kifizetem a parkolás díjját is ami erre az időszakra 4-5000 ft
Szakorvosi ellátás sürgős betegnél időpont 3-4 hónap vagy fizetek 10000 ft-ot akkor már másnap mehetek...Ha ide jön "szibériából,romániából" egy magyar aki soha nem élt itt...azt azonnal kezelésbe veszik... mert innen is kap + onnan is..nyugdíjat...
Régen az üzem anyag tartalmazta a biztosítási díjjat út alap adót...most ez teszi ki a jövedéki adója...ez mellett fizetek út adót és biztosítást is...Ez mellet kell még fizetni gépjármű adót...
Az áram, gáz stb szolgáltatónak fizetünk renszerkarbantartási díjjat ami számlában van...de ha gondom van soron kívűl az órával azt nekem kell ki fizetni, ellenőriztetni...
Stadionok szintén adóból épülnek amit az állampolgárok befizetnek és azok a vállalkozók járnak jól akiknek van pártkönyvük mert a halandó állampolgár napi 18 óra munkával nem tud annyit keresni hogy egy egy mérkőzésen ott legyen , mert amit keres az iskolának ad mert sokszor wc papírra nincs pénz...Nem beszélve az egyházakról..sok ember adja adója 1% +egyház adó családtagonként 5000.ft IGEN EZ KELL ..." HÁZAM ÖSSZEDŐL MERT NEM TUDOM FELÚJJÍTANI" DE HURRÁ FIZETHETEK A SEMMIÉRT ...
quadrocopter
No és milyen eu-s jogi norma alapján listáznak civil szervezeteket, olyanokat, amelyekről soha senki nem bizonyította be, hogy az ország ellenében tevékenykednek, mert egyéb esetben mi a lószart csinál az a 6 darab nemzetbiztonsági szervezet - közpénzen?

Rogán, te már régen megértél , hogy függesztmény legyél egy fán!
SystemError
Rogán, ha ennek az őrületnek vége nem fogjuk elfelejteni azt a laza 150 milliárdot, ami viszont konkrét, bizonyítható szám. Tudod, amit baszott arcú haverod elkokózott ibizán..
quadrocopter
Ritka nagy barom ez a sunyi tetű Rogán! Zavarában félreugat!
A távoltartás büntetőjogi fogalom és ezt jelenti:

A távoltartás a kényszerintézkedések egyik fajtája. Lényege, hogy a terhelt szabad mozgáshoz és tartózkodási helyének szabad megválasztásához való jogát korlátozza, a személyi szabadság tényleges elvonása nélkül. Az intézkedés célja, hogy a terhelt távolmaradjon bizonyos személytől vagy helységtől, ennek célja a ...

Ostoba szarházi parazita szenny!
Csizmás Kond
@bencemacska: ...szerintem fogalmad sincs mi a szabadság...mert a polgári izé ami te vizionálsz az nem szabadság csak fogalom.
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 16:29
Elnézést, de én tőled idéztem. Arra kértem definíciót!
quadrocopter
@Csizmás Kond: Neked se sok van, macska.

A szabadság általában idegen erőtől való függetlenséget jelent. Ily értelemben lehet fizikai szabadság, vagyis lehetőség (képesség) valamit tenni vagy nem tenni. A fizikai szabadságot erőszak („vis”) vagy erőhatalom („vis major”) zárhatja ki.
Személyes szabadság a szabad mozgás, a test szabad használata, mely büntetőjogi védelem alatt áll, és csak a törvényben meghatározott esetekben és formák között szorítható meg (személyi szabadság korlátozása). A személyi szabadság el nem ismerésen és intézményesítésén alapult az ókori rabszolgaság, a rabszolgatartó gazdasági rendszer, a középkorban a jobbágyok földhöz kötöttsége.
Az erkölcsi szabadság az ember akaratelhatározási szabadságát jelenti, ebben a formában az akarat és akaratszabadság szinonimája. Az akaratszabadságot általában csak az embernél lehet értelmezni, míg az emberen kívül eső természetet kötöttnek vagy nem szabadnak tekintik, mivel a szükségszerűség jellegével bíró természeti okság törvényének feltétlen uralma alatt áll.
A jogi értelemben vett szabadság kiterjed mindarra, amit a jog szerint tenni lehet.
Költői vagy szélesebb értelemben alkotói szabadság.

Próbálj meg végre felfejlődni az értelemhez!
Madácsi Pali
Kopter Tóni összezagyválsz mindent. Cáfolod estleg pintért "Soros semilyen illegális tevékenységet nem végzett a migráció elősegítésére" vagy "Nincs Soros terv" . Van viszont oltalmazotti státusz a genfi konvenció szerint. Ezt a főnököd jelentette ki. Migrációt elősegítő szervezet a kötvénybizniszed ofsorcégestől. Az oltalomra jogosultak segitése karitativ tevékenység, amivel az állam feladainak ellátását segitik.
Grafix69
A kis halszemű fogyatékos , téged kellene távol tartani mindentől amiben pénz van mert olyan sunyi vagy azonnal ellopod .
Csizmás Kond
@iluminati: tisztázzunk valamit...most az egészségbiztositás utáni ellátás zavar igazán vagy a kátyuk ?
és szabadságok...az mindenkinek van...és néha épp az bosszant téged ..pl az ellátásban
...és úgy általában mindenről hosszasan lehetne vitázni de most kiemelném az általad említett rabszolgaságot...te mit tettél azért hogy ne legyél az ?
Csizmás Kond
@bencemacska: ..nem de azért még nem támadhatom meg amerikát...illetve igen de nem sokra jutnék.
SystemError
@Csizmás Kond: 16:29. Már ne haragudj, de dobálózol itt fogalmakkal, de egy három éves szintjén értelmezed azokat.

"szerintem fogalmad sincs mi a szabadság...mert a polgári izé ami te vizionálsz az nem szabadság csak fogalom."

Ez mi? Már ne haragudj, te felnőtt ember vagy? :)
kereső
@magyarbakancs: 09:10, azt szerintem orbán még nem látja a "viziójában",most csak egy kis vegyes katyvasz van-"ebből is egy kicsi,meg abból is egy kicsi".
Csizmás Kond
@quadrocopter: ...valamit összezavartam...amit illuminátnak írtam a szabadsággal kapcsolatban az igazából neked szól...tőle meg ezért elnézést.
nyanya001
Titeket kellene távol tartani a közpénzektől mert gátlástalanul loptok csaltok !
iluminati
@Csizmás Kond: Keztem már aggódni... Csak amit írtál..." A világot amibe élni akar valaki maga kell megteremtse"
Baromság.. az összefogásnak van igazán ereje nem a lopásnak...Mert itt csak egy ember világa épül...és az úgy hogy el lopoja mások boldogulását!!!
Én a saját boldogulásomat soha nem segnyalással értem el!!!
Csizmás Kond
@iluminati: Az összefogásnak akkor lenne igazén ereje ha az nem valami ellen hanem valamiért történne...de itt mindig valami ellen fog össze mindenki.
iluminati
@Csizmás Kond: Igen mert "fejétől büdösödik a hal"...
Csizmás Kond
@iluminati: ...és mégis a farkától pucolják...
iluminati
@Csizmás Kond: Ha a halnak nem lessz farka a fej nem halad előre...
SystemError
@durbincs: Mi az, új kisköcsög ül a nick alatt, aki használ végre ékezeteket, de nagyon bénán próbálja helyettesíteni az agyhalott kollégáját?
advocat
Neveket! Ha lehetne! Úgy szeretném tudni, hogy végül is kit kell utálnom! És egy megjegyzés. Ha Soros magyar állampolgár is, nehéz lenne megállítani. Miért is? Csak megemlítem, hogy a magyar állampolgárságról lemondók névsora a belügyben létezik! A mai napig! Nem Sorosnak kellene bizonyítgatni, hogy magyar állampolgár, hanem a belügynek, hogy NEM! Ilyen egyszerű.
SystemError
@durbincs: Gyorsan visszaváltottál teljesen suttyó írásra..., nem levágós:)
quadrocopter
@SystemError: Vigyázz, a farkadra hajt a csicska, azért udvarol neked!
SystemError
@durbincs: Anyád szokta mondogatni, de azért belemegy mindig...:)
SystemError
@quadrocopter: Nem hinném, a kutyákat szereti..
silber13
@SystemError: Hagyjátok mán, buzi is meg kábítószeres is. A yardok el fogják kapni,idő kérdése.
SystemError
@durbincs: Na, azért, hogy dumcsizgatni fogunk fosadék:) Sajnos nem velem lesz ma meg a munkakörben meghatározott napi posztok száma...
quadrocopter
@durbincs: Szar a helyzet, mi csicska! Egyik megszólított sem adta a farkát, ez neked szokatlan helyzet, de ők is egészségesek, ergo: ma is farok nélkül maradsz, hacsak nem keresed meg a csődört!
silber13
@durbincs:buzeráns is ,kábítószeres is, fajtalankodó, szőröstalpú elmebeteg! Piha!
quadrocopter
@durbincs: Még mindig udvarolsz a farkamnak, csicska?
Ne törd magad, maradj a lóénál és ne legyél hűtlen hozzá!
Peched van, csicska!
A bácsi nem a kanszerelmet díjazza!
Azért nem tudsz értelmesen megszólalni, mert mindig mások farka van a szádban!
quadrocopter
@durbincs: Még mindig udvarolsz a farkamnak, csicska?
Ne törd magad, maradj a lóénál és ne legyél hűtlen hozzá!
Peched van, csicska!
A bácsi nem a kanszerelmet díjazza!
Azért nem tudsz értelmesen megszólalni, mert mindig mások farka van a szádban!
quadrocopter
@durbincs: Még mindig udvarolsz a farkamnak, csicska?
Ne törd magad, maradj a lóénál és ne legyél hűtlen hozzá!
Peched van, csicska!
A bácsi nem a kanszerelmet díjazza!
Azért nem tudsz értelmesen megszólalni, mert mindig mások farka van a szádban!
quadrocopter
@durbincs: Még mindig udvarolsz a farkamnak, csicska?
Ne törd magad, maradj a lóénál és ne legyél hűtlen hozzá!
Peched van, csicska!
A bácsi nem a kanszerelmet díjazza!
Azért nem tudsz értelmesen megszólalni, mert mindig mások farka van a szádban, vagy a mancsodban, mert írni sem tudsz!
quadrocopter
Még mindig udvarolsz a farkamnak, csicska?
Ne törd magad, maradj a lóénál és ne legyél hűtlen hozzá!
Peched van, csicska!
A bácsi nem a kanszerelmet díjazza!
Azért nem tudsz értelmesen megszólalni, mert mindig mások farka van a szádban, vagy a mancsodban, mert írni sem tudsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.