A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire. Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt. Így aztán nem is kapott soha föloldozást! Mivel mindez a magyar jobboldal hitvallása, ideológiája,...

Forrás: nepszava.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Bizony ez így igaz. Az elmúlt évek során tökéletesen bebizonyította amagyar nép, hogy genetikailag alattvaló. A világ leggyávább népe a magyar! Ezt a gyalázatot csak akkor moshatja le magáról ha igenis összeszedik magukat és nekik mennek országszerte vagy likvidáltatják a törpét. Ha erre nem hajlandó akkor semi nem fog érdemben változni. Továbbra is a magyarokon marad a szégyen stigmája.
kokopelli
@peterkelemen: amennyiben nem lépnek a magyarok,úgy nem is érde-
melnének mást!Hány pofáncspás érte már őket a kalandozásoktól a nazi
szövetségig?A kiegyezéseket mindig előrelátó sikernek adták el!...a költők
és az írók egy kis hányadát kivéve...!
dr. prédikátor
@peterkelemen: @kokopelli: Mi saját magunkat tettük ilyenné! Csak magunkat okolhatjuk hogy egész Európa útál bennünket a vezetőink miatt!!!És ez a jövőben sem fog változni amig hagyjuk hogy rajtunk élősködjenek.Nekünk kell/ kellene változtatni a megítélésen. De amig nincs teljes összefogás addig reménytelen a helyzetünk!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.