Horn Gyula volt pénzügyminisztere inkább bízik egy, a Macronéhoz hasonló mozgalomban, mint a jelenlegi ellenzék összefogásában, de még ha utóbbi működne is, szerinte azt az állandó háborús hangulatot fenntartó Fidesz nem hagyná annyiban, és akár a szükségállapot bevezetésével is elfojtaná.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Az ellenzéknek semmilye sincs. Sem esze, sem tisztessége.
Pálinkás Pál
És a szükségállapotot ki tartaná fenn,az a pár TEK-es??? A többi rendvédelmis zsigerből gyűlöli őket...Csaunak is kevés volt a Secu!!
Eladott Ország
De a zsarnok tudja, hogy lesz egy “gyermek”, aki nem fél. Benne van az igazság Magva, a Krisztus, aki legyőzi őt. Nem segít a TEK, nem a páncélos. Az igazság fogja legyőzni őt, a Hazugot. Az igazság igazságot szül, a hazugság hazugságot. Ha megszületik az igazság, a hazugságnak vége. Nem a megvásárolt ellenzéke győzi le. Az Európai Unió sem képes erre, mert megalkuvó az igazsággal. Krisztus az igazság és az élet. Valahol, ahol senki nem várja, megszületik valaki szívében. És akkor Heródesnek vége. Ne féljetek. Neki van félnivalója. Bukásra van ítélve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.