A magyar kormánynak, hatóságoknak van listája azokról a szervezetekről, akik az illegális bevándorlást propagálják, jó dologként állítják be, ráadásul jogi segítséget nyújtanak ahhoz – mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnap Újság című műsorának adott interjúban. A tárcavezető elmondta, aki ilyen tevékenységet végez “legyen az a Helsinki Bizottság, vagy más”, …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Hun az a lista szutyok bűnöző Rogán-Tróger-Sunyi-Aljas -Büdös Gyökér Antal?
Szorongatják a tökeiteket ezek a civilek, csak az a baj, hogy nem tépik le és tolják a pofátokba!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
A kormánynak már nagyon sok listája van, mindenféle szempont szerint összeállítva.
Clavigo
" ha nem vallják be,,akkor a hatóságok kényszerítsék őket ,hogy bevallják "...Vazzze,,,az agyamat eldobom ettől a savószemű patkánytól.Kíváncsi lennék ,hogy a " hatósági kényszerítést " hogy képzeli ez a Szarosnyelvű Senki ? Úgy technikailag nagyon érdekelne a dolog...
Pálinkás Pál
Tonyó..a másik oldalon meg a ti tolvajlásaitokról van lista...annyi van a lajjstromodon hogy még az unokádnak is ülni kéne...ha lenne büntetésöröklés!!!
kereső
@Clavigo: 18:15, Övék a "terror háza" nem? Megvannak még ott a cellák.
Eladott Ország
@Yoda69: január 21. 13:50 Na az b*aszna be! Azt nem élnék túl. Akkor olyan szép haláluk lesz mint a kárpátok géniuszának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.