A magyar kormánynak, hatóságoknak van listája azokról a szervezetekről, akik az illegális bevándorlást propagálják, jó dologként állítják be, ráadásul jogi segítséget nyújtanak ahhoz – mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnap Újság című műsorának adott interjúban. A tárcavezető elmondta, aki ilyen tevékenységet végez “legyen az a Helsinki Bizottság, vagy más”, …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Hun az a lista szutyok bűnöző Rogán-Tróger-Sunyi-Aljas -Büdös Gyökér Antal?
Szorongatják a tökeiteket ezek a civilek, csak az a baj, hogy nem tépik le és tolják a pofátokba!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Lesz majd még meglepi Strasbourgból...
peterkelemen
Nekünk is vannak listáink. 2010 óta gyűjtjük az elvetemült fideszeseket. Immár több, mint 100 ezer szemétláda van rajta a listán. Ha eljön az idő célirányosan lehet mindegyiket levadászni. nem lesz ott se kegyelem, se igralom még az írmagjukat is kírtjuk!
RonaGyuri
és mond Toncsi arról is van listád, hogy mennyit kaszáltál a bevándorlókon?
iluminati
@RonaGyuri: Valószínű a menekültek mondák neki,hogy nálla is van olcsóbb...Cak ott nem az állampolgárok fizetik majd a kamatokat...de nem is az ukrán..és román lengyel barátok...
Nessy
@RonaGyuri: Persze! Van lista! Az összes letelepedési kötvényt hírdető és árusító társaságról, meg akik a nyereséget zsebre vágták!
Csak az nem publikus!
Pálinkás Pál
Tonó...Mi van a betelepített 1300-al??? Arról nem nagyon makogsz..
quadrocopter
Hun az a lista szutyok bűnöző Rogán-Tróger-Sunyi-Aljas -Büdös Gyökér Antal?
Szorongatják a tökeiteket ezek a civilek, csak az a baj, hogy nem tépik le és tolják a pofátokba!
peterkelemen
Már alig várom, hogy mikor indulnak be az események és indulhatunk el többed magunkkal a fideszesekre vadászni. Orbánnak köszönjék meg, hogy ez befog következni. Még szerencse, hogy vannak listáink, mert így nem kell majd keresgélni a patkányokat. Bumm a fejbe! Mentek a másvilágra fideszes patkányok.
kukac50
Nekem is van listám a migránsok támogatóiról!
Felsoroljam: Orbán Rogán és a többiek.
Nem a migránsok a bajuk,hanem az,hogy a külföldről kapott pénzeket ami a civilekhez kerül az nem kerül Orbánék kezébe és nem tudnak belőle lopni!
rohács1926
Tóni talán a letelepedési kötvényekkel foglalkozó offshore cégek listájára gondol.
De amíg az olajszőke sintér és polt-pot osztja a nemzetMEGvezető iGAZSÁGÁT, addig az arrogáns ANTI-LOP-nak nem kell félnie.
Yoda69
Erre hivatkozva akarjak majd letiltani a civileket. Mocskos naci huzas.
nemkati
Engem is nagyon érdekelne ezeknek a szervezeteknek a listája, és ráadásul jogom is van ismerni! Akik meg ezen a listán szerepelnek, jobb ha bevallják hogy bűnösök, mert különben "ha nem vallják be, akkor a hatóságok kényszerítsék rá őket erre a bevallásra"! Bizomány!

Éljen 0rbán, éljen 0rbán, szeretett vezetőnk!
cs.n.
Jó, akkor vegyük a Helsinki Bizottságot. Mikor mondtak olyat, hogy az illegális bevándorlás jó dolog? Ja, sose. Akkor meg mi alapján listáznak?
nemkati
@cs.n.: Nana, kis hamis! Te már láttad a listát? :)
mackoka46
Arról nincs lista, hogy melyik fidesz mocsok mikor kerül lámpavasra ?
cs.n.
@nemkati: Listát nem láttam, csak Helsinkiékkel már két miniszter is példálózott a héten, Lázár is őket említette, most meg Rogán.
Pálinkafőző Rézüst
tonyógenya! Mutassad mán be azt a "hiteles" listát, szarkeverő...:)))) Ez a kis lakásfalakat kifelé tologató offsorors kötvényhuszár egyre szemtelenebbbbbbbbbb...
Ludmilla
listáztok ti mindenkit,bűnöző tóni
Eladott Ország
Nekünk meg arról van listánk, hogy a csúti kancigánnyal együtt elsők vagytok az elszámolási sorban.Nem szakad ránk a kurva ég, hogy ilyen emberek osztják a lapokat ebben az országban? Újra bebizonyítottad, hogy egy suttyó Szakonyfalui parasztból (nem egyenlő a tisztességes parasztemberrel) utolsó tolvaj, hazug senkiházi lettél, Tonyó! És akkorát fogsz taknyolni, hogy Lázár sunyi vigyora adja a másikat.
kereső
@Yoda69: félek,hogy nem fognak megállni a "civileknél".
colibri
A hosszú bűnlajstrom, meg a helikoptrezés után el volt tüntetve, kussolt, mintha nem is lenne, most, hogy választási kampány kezdődik, előjött a sarokból és együtt vonyít a farkascsordával. Ez a savószemű vakarék!
Nessy
Nem probléma a "listázás"! Azok a "jó civilek", akiket pártunk és kormányunk fizet határon innen és túl, szavazatért, támogatásért!
A többi aus radieren!
Yoda69
@kereső: Nem is, hatalamon maradnak.
Valahol olvastam, hogy lenyulhato penz hijjan a lakossagi megtakaritasokat fogjak elkezdeni rabolni a kovetkezo szezonban.
kereső
@Yoda69: van még, most van folyamatban a takarékszövetkezeti vagyonok/magán!/ államositása,csak ez nem megy egy lépcsőben.Aztán jöhetnek a megtakaritások/én is olvastam/.
kereső
@nemkati: 12:25, éljen!!!kenyéren és vizen, műanyag lakat mögött az idők végezetéig!
kokopelli
@cs.n.: ..gondolod hogy törődnek azzal,hogy egyetlenegy listát felmutassanak?
Van,oszt annyi! Érdekli őket,hogy az ellenzékiek "Soros-tervet" követelnek! Hány
antidemokratikus kormány törődött a fairness-el?Azt sem akarják tudni,hogy mi az!
CsipkeRózsa
A kormánynak már nagyon sok listája van, mindenféle szempont szerint összeállítva.
Clavigo
" ha nem vallják be,,akkor a hatóságok kényszerítsék őket ,hogy bevallják "...Vazzze,,,az agyamat eldobom ettől a savószemű patkánytól.Kíváncsi lennék ,hogy a " hatósági kényszerítést " hogy képzeli ez a Szarosnyelvű Senki ? Úgy technikailag nagyon érdekelne a dolog...
Pálinkás Pál
Tonyó..a másik oldalon meg a ti tolvajlásaitokról van lista...annyi van a lajjstromodon hogy még az unokádnak is ülni kéne...ha lenne büntetésöröklés!!!
kereső
@Clavigo: 18:15, Övék a "terror háza" nem? Megvannak még ott a cellák.
Eladott Ország
@Yoda69: január 21. 13:50 Na az b*aszna be! Azt nem élnék túl. Akkor olyan szép haláluk lesz mint a kárpátok géniuszának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.