A választások közeledése közhelyes a hírek között. Mégis érdemes lehet felfigyelni arra, hogy egyre-másra kerülnek elő a régi arcok. Azok, amelyeken elég vastag bőr, ilyen arc Kerényi is, aki most éppen egy gyermektábor ötlete kapcsán ragadott médiát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@kiscsillag66: Már ha megtalálják az 1300 "poltergeist" ( kopogó szellemet, aki bekopogott!)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Lesznek oroszlánok is, aki megebédelik a keresztényeket?
Panem et circenses! A 250 ezerből mindkettő kitelik!
Eladott Ország
Hát akkor ez van. Meg Kerényi Imre fideszes potentántok leszármazottai számára tervezett (át)nevelő és túlélőtáborának hagymáza. Ami annyira bizarr, hogy már-már azt gondolom, trollkodás az egész. Egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni, hogy van ilyen. Ennyire nyilvánvalóan tényleg nem lehet szívatni a széles néptömegeket. Vagy várjunk csak… Attól tartok, hogy ez az exluzív családbarát kereszténység – ami egyszer majd tankönyvek lapjain fog visszaköszönni, mint egy ország történelmének legsötétebb korszaka – nagyon is valós. A magát arisztokráciának képzelő felkapaszkodott dzsentrik gyülekezete nem tűri, hogy a pórnép belehugyozzon a nemzeti luxusmedencéjükbe. Ők nem vegyülnek a salakkal, ezt kéretik tudomásul venni. Ami nekik jár, az nem jár a sokaknak. (át)nevelő és túlélőtábor hagymáza
balatonalmadi.hu/files/9215/1205/0921/25_01_Vorosbereny_program_2018_1_mell.pdf
RonaGyuri
na iszen ezek mint elit??? Mit hoznak otthonról?
nevemnick
@RonaGyuri: hegesztőt, gázkazánt, karvalykarmokat és ,,nyílik a pittypangot" :D
Nessy
@kiscsillag66: Már ha megtalálják az 1300 "poltergeist" ( kopogó szellemet, aki bekopogott!)
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2018/01/21/kerenyinek-melyik-roma-a-peldakep/
A választások közeledése közhelyes a hírek között. Mégis érdemes lehet felfigyelni arra, hogy egyre-másra kerülnek elő a régi arcok. Azok, amelyeken elég vastag bőr, és eléggé takarja a feledés homálya a mindennapok politikáját figyelők szeme elől. Ilyen arc Kerényi Imre is, aki most éppen egy gyermektábor ötlete kapcsán ragadott médiát. Kerényi Imre, az univerzális szolga nem egy esetben eddig is a kulturális altalajsöprés szereplője volt, és ez a szerep a jelek szerint kedvére való. Elég, ha arra emlékszünk vissza, amikor azt fejtegette, hogy Orbánnal mindenki lelki kapcsolatban áll. Az alaptörvény illusztrációi kapcsán már szinte szóba hozni sem érdemes. Holott, például, a kaméleonos illusztráció igazán megérné, hogy emlékezzünk. A készítő alig burkolt kritikájára. De ez is régen volt már. A feledésben bízva, most gyermektáborban utazik. Az első hírek szerint szigorúan az elit gyermekeinek. Mert ők megérdemlik. Pedig ezt talán ők sem érdemlik meg. Elvégre aligha tehetnek arról, hogy kik a szüleik. Még az is lehet, hogy egy idő után szégyellni fogják. Mert annak idején ugyan Platón iskolája is a vezető elit kinevelését célozta, de azért van némi különbség. Aközött, hogy az akkori Akadémia miként viszonyult az akkori általános műveltséghez, illetve ha a mai iskolarendszert viszonyítjuk a mai viszonyokhoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.