Dühítő mikor az ember azt olvassa, hogy valami szellemi honvédők díjakat adtak át. Különösen a nevek hallatán: Bencsik, Stefka, Bayer. A CÖF-CÖKA rendezésében s ez saját alapítású díj. A nyitóbeszédet Rétvári Bence az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára mondta el. Ami elég furcsára sikeredett.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az igazi szellemi honvédelem

Naná, hogy a derék CÖF-kák tudják

Lenyűgöző gondolatok a, avagy szemezgetés az ünnepség szellemiségéből:
„ha a szellemi honvédők aktívabbak lettek volna az elmúlt száz évben, távol tarthatták volna az országot a katasztrofális területveszteséggel végződő első világháborútól, a második világháborúban bekövetkező német megszállástól, majd a kommunizmustól.” – Rétvári Bencus
„az ellenzékből lett ellenségek újra szervezkednek, és a Soros féle pénzhatalmasok a világuralom megszerzésére törnek” – Csizmadia fő-CÖF-ka
„Az egyik oldalon a globalista koncepciót képviseli a többi között az Európai Bizottság, a német kancellár és a francia elnök, a másik oldalon az európai kultúra megőrzését a zászlajára tűző tábor áll, élen a visegrádi együttműködés országaival” – Fritz a főideológus
„A közép-európai ellenállás vezető ereje Magyarország, a magyar kormány és a magyar miniszterelnök” – Zsóti a lovag
S, hogy a derék Stefka Pityulinót se hagyjuk ki: „érik a Békemenet, mert addig rángatják az oroszlán bajszát, amíg el nem indul”! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Ezek alapján a nevek alapján mást vártatok? Ezeket a neveket leírni se szabad, mert a legalaposabb kézfertőtlenítés se hozza le a szennyet, amit csak a leírásuk ráhord egy normális ember kezére.
mackoka46
Ócska rohadékok ! Persze, hogy ez a gané banda élvezi a munkánk gyümölcsét.
namihami
@RonaGyuri: Ne haragudj, de ezt így, egy kommentbe leírni, ez már brutális volt.Ezt a sok ""bölcsességet"" illett volna legalább 3-4 részletben közölni, mert mindez így, egyben már az egészségre is ártalmas lehet. Ezek között a szösszenetek között tényleg illene némi pihenést és szellemi rekreációs felüdülést tartani.
És ami végképp emeli az általuk elmondottak egyébként is felemelő nagyszerűségét, az csupán annyi, hogy honi 2 milliónak és az ellenőrizhetetlen számú határontúlinak ezek képviselik, képviselhetik az ún. ""értelmiséget"". Akkor képzeld el az olvasóik szellemi szintjét.
lampa laz
@namihami: "Akkor képzeld el az olvasóik szellemi szintjét.",... megpróbáltam elképzelni és rám dőlta sötétség, mint disznóra az ólajtó.
RonaGyuri
@namihami: bocs így tényleg tömény! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.