"A kormány lehetőségként tekintett az amerikai elnök magyar származású tanácsadójára, hogy információkat juttasson el," válaszolta vasárnap Hollik István arra az újságírói kérdésre, ami azt firtatta, hogy miért találkozott Szijjártó Péter Gorka Sebestyénnel, akit Magyarországon köröztek. A KDNP országgyűlési képviselője szerint a magyar külügy nem hibázott abban, hogy Szijjártó olyan valakivel találkozott, aki ellen érvényes magyar elfogatóparancs volt érvényben. Ha valaki hibázott, akkor az az Egyesült Államok, ugyanis az elnök körül dolgozókat ezerszer átvilágították és nem találtak kivetnivalót Gorka Sebestyén foglalkoztatásában,jelentette ki Hollik. Csütörtök délelőtt írtuk meg, hogy Szijjártó Péter tavaly tavasszal Washingtonban úgy találkozott Gorka Sebestyénnel, a Fehér Ház akkori biztonságpolitikai tanácsadójával, hogy a férfi már akkor is rajta volt a magyar rendőrség körözési listáján. A Külügyminisztérium szerint Szijjártó nem tudott az elfogatóparancsról, "magas rangú...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Persze, mert itthon nehezebb utánanézni, hogy mi a helyzet egy magyar eljárásnál.

Mindig a másik a hülye!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@CsipkeRózsa: Nem áll kapcsolatba Sorossal, ergo nincs a külügynek róla tudomása!
RonaGyuri
ja és azt sem tudtátok, hogy már kitették a szűrét! =))
bencemacska
Az Egyesült Államok felelős azért, hogy a magyar külügyminiszter nem tudja, mi történik az országában? Ezt akarja velünk elhitetni ez holiik nevű lény?

Egyben vagyok csak biztos : Nem én tartom karban a magyar körözési listát, tehát nem én vagyok a hibás! A többi mind hazugság!

Most a magyar kormány - minden tagja - vagy elmeorvosi eset, vagy tudatmódosító szerek hatása alatt van?
Az biztos, hogy ezért is Amerika a felelős, sőt egyenesen TRUMP ELNÖK???
lampa laz
Olajosszőkesanya, tekjani miért nem tájékoztatta ezt a hajszálgyökeret? Nekik aztán tudniuk kellett erről. Bár ezek bűnözőkkel vannak körülvéve, így fel sem tűnik nekik, h eggyel több v kevesebb van a klubba.
Equus
egy fidesznyik nem hibázhat. Hibás mindenki, de sem a fidesz, sem a kádéjempé nem tud hibázni. Aki mást állít az a sátánnal tart...
quadrocopter
Hazudik a tar-.honya, ugyanis Gorgát úgy b***ták ki Trump mellől!

Ezért:
""A kormány lehetőségként tekintett az amerikai elnök magyar származású tanácsadójára, hogy információkat juttasson el,"

Ezt még a jenkiknél is kémkedésnek hívják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.