A magyar kormánynak, hatóságoknak van listája azokról a szervezetekről, akik az illegális bevándorlást propagálják, jó dologként állítják be, ráadásul jogi segítséget nyújtanak ahhoz – mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnap Újság című műsorának adott interjúban.

Rogán Antal szerint Soros az elsők között kaphat távoltartási végzést

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A tárcavezető elmondta, aki ilyen tevékenységet végez "legyen az a Helsinki Bizottság, vagy más", a "Stop Soros" törvénycsomag hatálya alá fog esni. A kormánynak az a dolga, hogy a nemzet biztonságára veszélyes szervezeteket figyelemmel kísérje – fejtette ki, majd egy lehetséges megoldásként említette: a magyar hatóságok az ügyészségnek fognak javaslatot tenni, hogy vizsgálják meg egyes, magukról önbevallást nem adó szervezetek tevékenysége ebbe a körbe tartozik-e.

Rogán Antal szólt arról is, a "Stop Soros" törvénycsomag parlamenti elfogadása után senkit nem fog meglepetésként érni, ha

Soros Györggyel szemben az elsők között vezetik be a távoltartási végzést, amennyiben nem hagyja abba a bevándorlás finanszírozását.

Emlékeztetett, a magyar emberek akarata teljesen egyértelmű, azt szeretnék, hogy minden körülmények között gátolják meg a brüsszeli bevándorláspolitika érvényesülését és a Soros-terv végrehajtását. Ennek kell megfelelnie a három részből álló "Stop Soros" csomagnak, amelyet a kormány most társadalmi vitára bocsátott, februárban pedig a parlament elé terjeszt – mondta.

A kabinetnek az a célja, hogy távol tartsa Magyarországtól azokat, akik a bevándorlás propagálásával, szervezésével foglalkoznak, akik megpróbálnak migránsokat behozni Magyarországra és akik őket finanszírozzák.

"Ezt elérni nem olyan egyszerű dolog" – mondta a miniszter, majd aláhúzta, három megoldást javasoltak.

Ezek közül az első, hogy vegyék nyilvántartásba azokat a szervezeteket, akik a bevándorlást szervezik, és "legyen vita arról, hogy kik azok, akik ezt csinálják, és ha nem vallják be, akkor a hatóságok kényszerítsék rá őket erre a bevallásra" – fejtette ki.

Rogán Antal szerint Soros az elsők között kaphat távoltartási végzést

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs / MTI

Hangsúlyozta:

a kormány javasolja, hogy adóztassák meg ezeknek a szervezeteknek a külföldi támogatását, hiszen az mégse jó dolog, hogyha a magyarok valamit nem akarnak, akkor külföldi pénzből megcsinálják azt.

"Ezeknek a szervezeteknek a többsége egy százaléknyi magyar adófizetői támogatást sem kap" – tette hozzá.

Rogán Antal tájékoztatása alapján a harmadik kezdeményezés lényege pedig, hogy a belügyminiszter döntésével távol lehessen tartani az országtól azokat az embereket, akik szervezik, vagy finanszírozzák a bevándorlást.

Jelezte, a kormány minden jobbító szándékú javaslatra nyitott, ugyanakkor a törvénycsomagnak csak a szigorítása képzelhető el, az enyhítése semmilyen körülmények között.

Az kiabál, akinek a háza ég.

Vagyis azok fognak összefogni, akik eddig is elsősorban a Soros-alapítvány támogatásával végezték a munkájukat – mondta Rogán Antal a törvénycsomaggal szembeni kritikákról szólva.

Hangsúlyozta, hogy hívják őket bárhogy, ezek a szervezetek egy célra szerveződtek, hogy "valamilyen formában valóra váltsák a Soros-tervet és az illegális bevándorlás útjából eltüntessék a magyar kormányt. Van akinek az dolga, hogy tüntetéseket szervezzen a kabinet ellen, mások hamis híreket terjesztenek Magyarországról – mondta, hozzátéve, ezen szervezeteknek közös célja, hogy megnyissa a kerítést és újraindítsa a lezárt balkáni migráns útvonalat.

Rogán Antal kitért arra is, nem csak az illegális bevándorlás finanszírozóit, hanem a segítőit is távol tartják Magyarországtól. "Ha Soros György pénzügyi tevékenysége veszélyt jelent, akkor azoké is, akik az ő pénzét erre a célra itt Magyarországon szétosztják" – fogalmazott.

A miniszter elmondta, a törvénycsomaggal kapcsolatban "nyugodtan kihúzható az antiszemitizmus vádja".

A magyar kormány nemhogy nem antiszemita, hanem segíti a hazai zsidó közösséget -

jelentette ki, majd ennek egyértelmű elismerésének nevezte, hogy Izrael miniszterelnöke tavaly 30 év után először járt hivatalos úton Magyarországon.

Amikor a túlnyomó részt muszlim származású migránsok ellen védekezünk, akkor valójában pont a magyarországi zsidó közösségnek a védelme érdekében tesszük a legnagyobb lépést

- tette hozzá.

A tárcavezető beszélt arról is, hogy

Brüsszel várhatóan nem fog örülni a "Stop Soros" törvénycsomagnak, mert az szembemegy a hivatalos bevándorláspolitikájával.

Brüsszel egyik legnagyobb problémája ugyanis az, hogyan ossza szét azokat, akik törvénytelenül érkeztek Európába, sőt akár szervezett módon is folytassák a betelepítést. A magyar kormány ezt a végletekig ellenzi, és szerencsére ebben vannak támogatói, elsősorban a visegrádi országok – mondta.

Forrás: MTI

Szórakozás - 2019. February 18., 11:53
Kizártak egy versenyzőt a Dalból, mert plagizálhatott
Sport - 2019. February 4., 06:13
NFL: bajnok a New England
Itthon - 2019. February 3., 19:33
Borult, szeles idővel indul a hét

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ne félj tonyo a Soros György TÁVOL TARTJA MAGÁT TŐLETEK TETVEK !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Ez a szarházi nullajózsi Rogán hülyébb, mint aminek kinéz:

"legyen vita arról, hogy kik azok, akik ezt csinálják, és ha nem vallják be, akkor a hatóságok kényszerítsék rá őket erre a bevallásra"

Na, ezt hívja a hatályos btk kényszervallatásnak, te ősbarom! És ez a szarházi csont hülye a propaganda Göbbelsz?
durbincs
@quadrocopter: : ja, elébb keresték az Echo-TV -tűl ? behívnák magát oda ?
maga lenne ott az echte anti-magyar az etalon Csökött-falvi Neandervölgyi visszafajzott ?
Az Echo-TV magának egy rettenet kiugrási lehetőség, azt tudja?hisz már egy szürke senki?
hisz maga keményen döngette anno az unokatesóit is? meg fiatal barikákat is zsengézett?
a sertéstelepi kartonpapirkák alól ? ahol a fejét már évek csak lehajtsa ? ahol héderes ?
magának Heréléskor + koponyát is lékeltek ? Herélt ? mert mintha sikerült volna,a műtét ?
de szépen felejt?na de már sajna mindent ? + maguknál lassan meg patakba folyik a vér ?
már országosan tüntetnek innen, hál isten 1000km-rekre ?
Urat válthat, jönnek a moldávok @quadrocopter: azt dolgozhat majd nekik ? vagy a muszkák ?
De hogy mért van?ha maga országát dúlják,nekünk itt már 1000km-re körömnyit nem számít ?
De-hát mint tudjuk ?... Uffolnak már itt a csótányok is !!! ?
lusta
Mikor is tesz feljelentést arRogánS Toncsi? Ha nincs feljelentés, akkor bizony bűnpártolás vagyon.
RonaGyuri
Te Toncsi nem mesélnél inkább a bevándorlás általad szervezett eredményeiről???
Horizont
Az az egy nagyon tetszik hogy Rogán még mindig úgy néz ki mint a lefosott kilométerkő:)))
RonaGyuri
Sokkal, nagyon sokkal durvábba a dolog

nem csak egyszerű civil-vegzálás lehetősége a „Stop Soros”

Hogy milyen viszonyban van az ENSZ „Az emberi jogok egyetemes nyilatkozata” tartalmához, és/vagy az EU alapelvekhez az sem nagyon kétséges. Az sem lepne meg ha az impotens AB-nek is feltűnne alkotmány-sértő volta. Azonban egyes értelmezések – ezek közé tartozik a mi drága jó Lézer Jankónk is – szerint méh a római jog alaptételei is inognak:
„A rendőrség mérlegelhet úgy, hogy idegenrendészeti távoltartás indokolt azokkal az ügyvédekkel, jogászokkal szemben, akik például hazánk ellen az Emberei Jogok Európai Bíróságán képviselnek illegális bevándorlókat ”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.