Gábor György filozófus közösségi oldalán osztja ki Bayer Zsoltot, abból az alkalomból, hogy a lovagkeresztes nekiment néhány fontos barátjának, vagy ahogy ő fogalmaz: egy-két barátomat a szájára vette. A kormány-lovagkeresztes takaros elméletével és szelekciójával egyrészt az a baj, hogy ezt az elméletet és természet adta szelekciót annak idején elfelejtették Szerb Antal vagy Radnóti Miklós kivégzőinek a tudomására hozni.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És, mivel a Gábor György és a Bayerzsoca kötözött akkora a szellemi különbség, jöhet a fikázás.
Van egy három(lovag)keresztes-szintű ""publicistánk"", aki ennyi és ez már elég a gazdái kiszolgálásához, tehát érdemi felelet helyett marad az Echo Tv és Magyar Idők, stb. szinten történő válaszadás. Válasz--persze bayeri nívón.
csipetke
Bayernek a mocskos,alpári,rendkívül közönséges modorán kívül pont annyi esze van,amennyi kilátszik a fejéből.Ritka gusztustalan modora van.Belenéztem 3 percre a műsorába,(tovább nem is bírja az ember) Valószínűleg Havast próbálja utánozni a nyomorult,tekergette magát az ülőhelyén,forgatta a szemeit,mint akinek épp akkor ment el az a csöpp esze,láthatóan el volt szállva önnön nagyságától.Számomra az is felháborító,hogy a könyvei helyet kaptak a Nemzeti Könyvtárban.Mit keresnek egy ilyen kormány által futtatott senkinek a könyvei pl Jókai,Arany,Ady,Mikszáth stb könyvei mellett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.