A Nemzeti Színházban csütörtökön ünnepélyes keretek között vette át Balczó András öttusázó a a MOB és a Magyar Sportújságírók Szövetsége életműdíját. Nem először kap rangos állami elismerést, de első ízben veszi át. Gyurcsány-Medgyessy duótól csak a félmilliót fogadta el.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
sohasem volt egy észlény, de sportolónak jó volt, nem úgy mint a kiszolgált focista! =))
jancsipapa
Pályafutása során 26 aranyérmet nyert ,13-at nemzetközi versenyen- olimpia , VB, akkoriban még EB -k nem voltak ,13 hazai bajnokságban ,19 ezüstérmet 9 nemzetközi ,versenyen ,10 hazai bajnokságban ,valamint 6 bronzérmet ,2 nemzetközi és 4 hazai bajnokság .Itthon az öttusán kívül párbajtőrben i magyar bajnok 1963-ban. Két diplomát szerzett mint vívó szakedző és öttusa szakedző. De visszavonulása után ezzel az eredménysorral ,tapasztalattal ,képesítéssel az öttusa szövetség nem tartott igényt a munkájára .Az Országos Lótenyésztési Egyesületnél kapott munkát mint belovagló...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.