Ezt válaszolta az MTI tudósítása szerint a KDNP országgyűlési képviselője arra a kérdésre, hogy miért találkozott Szijjártó Péter a korábban Trump-közeli Gorka Sebestyénnel, akit közben Magyarországon köröztek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
bunkó, már régen kiették a szűrét!
Minek találkoztak???
bencemacska
@RonaGyuri: ma, 19:25

""A kormány lehetőségként tekintett az amerikai elnök magyar származású tanácsadójára, hogy információkat juttasson el," válaszolta vasárnap Hollik István arra az újságírói kérdésre, ami azt firtatta, hogy miért találkozott Szijjártó Péter Gorka Sebestyénnel, akit Magyarországon köröztek"
Nem a mostani tarajos látogatáskor találkoztak, hanem amikor még a Fehér-házban volt!
papa.49
Nemlik te olyan hülye vagy, hogy ülve nyalod a Holdat, az amcsikat nem az érdekelte hogy itthon mit csinált a pacák, hanem az hogy ott kint mit csinált, érted már negyed eszű ???
Az amit itthon csinált azt kellett volna a szopottszarnak tudnia, de tudjuk nálatok törvény ha már bűnöző akkor ,,jó ember,, nektek !!!
Macskaszem
Orbánnál nem akadály a bűnöző múlt, sőt érdem. Gorka lett volna az ugródeszka a Tramphoz való bejutáshoz, de nem jött össze, Szijjártó pubinak most másik bűnözőt kell keresnie, mert Tramp magától ugyan meg nem hív egy ilyen jelentéktelen kis diktátort.
hetöndöe
Ha egy királyi vadászaton Semjén Elvtárs véletlenül lepuffantja Orbán Elvtársat,azért is Soros,Gyurcsány,Bajnai,az USA,Nyugat-Európa,a liberális demokráciák stb a felelősek.DDD
papa.49
@hetöndöe: Nincs nekünk olyan szerencsénk !!!
dr. prédikátor
@hetöndöe: Bár úgy lenne!!!Megspórolná a kötelet.!!!
nezelodo
A dakotáinknál szóba sem jöhet haverfelvételnél az, akit nem köröznek valahol, vagy nem tiltottak ki valahonnan.
papa.49
@nezelodo: A zsiványnak csak a zsiványok kellenek ))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.