Van köztük egy késes támadó, szeméremsértő, valamint a nagyfai zendülés egyik vádlottja is. Oltalmazott volt az a palesztin férfi, aki 2016-ban késsel támadt egy autó utasaira. Egy oltalmazott iraki férfi embercsempész bandát vezetett. Az a szomáliai férfi is oltalomban részesült, aki a fővárosban szeméremsértő módon tett szexuális ajánlatot egy nőnek. Oltalmazott lett a 2015-ös nagyfai zendülés egyik vádlottja is, írja a portál.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már megint az a fránya kopogtatás

Nem, nem a firkász blődliből lett közkeletű tévedésről írok

Tedd hozzá kedves olvasóm – ha még emlékszel, de sajnos úgy tűnik még nektek is hiába tépem a pofámat ebben a témában – kivételesen. A kapcsolat most csak annyi, hogy ártunk és qurmányunk, egészen konkrétan annak bölcs vezére adott egy újabb (tév)értelmezést annak, hogy mit jelent a kopogtatás! =))
Őfenesége pénteki rádióinterjújában kifejtette, hogy: „az ország bevándorlóknak nem nyújtott oltalmat, csak olyan embereket fogadott be, akik bekopogtattak az ajtón, és védelmet kértek”.
A HírTV számol be róla, hogy ezek a derék kopogtatók, akik ahogy Lézer Jankó mondá „hitük, politikai meggyőződésük vagy szexuális beállítottságuk miatt üldözöttek” nálunk sem viselkednek másképp! =))
karma1
@RonaGyuri: Hahaha!!! orbanek elmulasztottak a tortenelmi pillanatot! Tulhaladtak azon a ponton - a koordinaltsaguk teljes hianya es az informaciok hianyossagai miatt is - amikor a menekultekre ra lehetett volna egyertelmuen huzni a vizeslepedot.

Ahogy az e temaban irodott cikkeket olvasom, es mindegyikbol egy-egy ujabb infot kiszedek, mar azt is el tudom kepzelni, hogy VALOBAN befogadott 1300 "menekultet", VALOBAN titokban tartotta, es VALOBAN le is ellenorizte oket, es eppen ezert nem is volt veletlen, hogy ennyi bunozo kerult bele a "szorasba"...Ugyanis mindenki tudhatott orbannak errol az akciojarol, ezert is emlegettek nagy titokzatoskodva a "forro oszt", ami azert nem kovetkezhetett be, mert ezek a menekultek ugy huztak tovabb nyugatra, mint a deli szel, mivel a magyar allamtol ugysem varhatnak semmi jot. (A legjobb, amit kaphattak Magyarorszagtol, akkor az az utazasi papir lehetett, amivel raszabadulhatta orban a Nyugatra oket. Hat eltek is vele, es igy nem Magyarorszagon csinaltak "forro oszt", hanem az Unioban bomlaszthatnak - ha egyaltalan lehet hinni meg egyszer a budos eletben barmilyen orban-infonak...)
Mert orban nemcsak hatalomehes, de a vegtelensegig gyava is - mint minden diktator -, es igy nem merte lehuzni, hogy magyarok csinaljanak balhet otthon, mert azok hamar lebukhattak volna. (A fradi ultrakra es mas hetprobas bortontoltelekekre gondolok).
Ez az a hir, amelyikbol keptelenseg barhogyan is jol kijonni, minden nyilatkozattal csak a sajat sirjat assa melyebbre a fidesz.
Lasd rogan legutolso hulye megjegyzeset a Stop-Soros trv-nyel kapcsolatban:
"Ezek közül az első, hogy vegyék nyilvántartásba azokat a szervezeteket, akik a bevándorlást szervezik, és "legyen vita arról, hogy kik azok, akik ezt csinálják, és ha nem vallják be, akkor a hatóságok kényszerítsék rá őket erre a bevallásra" – fejtette ki."
Szoval akkor eloszor "jopeldakent" orbanon kell alkalmazni!
Aki Én
Eddig kecskebaszó arab terrorista volt mind, most hirtelen békés menekültek lettek ezek az emberek. Ezek távol tartására költöttünk el vagy 100 miliárdot.
A szektában miért nem merül fel a kérdés, hogy miért költöttünk ekkora vagyont ezek ellen, ha most szó nélkül itt vannak? Hiszen ez a legfőbb érvük orbán mellett.
A másik a gazdaság, de tudjuk, hogy közben történelmi csúcson az adósságunk.
Miért van az, hogy szépen lassan mindenről kiderül, hogy hazugság ami miatt imádják a szeretett vezetőt, de nem zavartatják magukat a hibernációban, nem ébrednek fel?
Na ez az ostoba és vak hit.
Köb Jani
Aki hisz a HÍRTV-nek nem egy egyenes jellem, úgy mint maga a HÍR -valóságot személyhez kötött névvel szokták bizonyítani, nem pedig kitalációkkal. Igaz ez a liber szokás a vér komcsiknál már születési hibaként van nyilvántartva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.