Az Együtt miniszterelnök-jelöltje szerint Habony Árpád inkább szak, mint ember, de a munkájához ért. Interjú. Visszalépnek az Együtt jelöltjei az LMP két társelnöke, Szél Bernadett és Hadházy Ákos javára az egyéni választókerületeikben, vagyis Budakeszin és Szekszárdon – ezt Szigetvári Viktor jelentette be a Magyar Nemzetnek adott interjújában. Az Együtt választmányi elnöke, egyben miniszterelnök-jelöltje lapunknak arról is beszélt, hogy habár ezek a visszalépések egyoldalúak, attól még szeretnék, ha más pártok az ő jelöltjeiket támogatnák, például Csepelen Szabó Szabolcsot. Szigetvári Viktor elmondta azt is, hogy reálisnak látja a Fidesz kisebbségbe szorítását április 8-án, akkor pedig meg kell szakítani „a rezsim” jogfolytonosságát, egyfajta új rendszerváltást képzel el

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a cikket nem csak érdekessége miatt hoztam ide, hanem demonstrálandó a fírkászok bornírtságát és a szerkik gátlástalanságát.
Ahogy a hozzászólásomban meg is jegyzetem: A szegény alany hiába mondja számos alkalommal és konzekvensen, hogy KERÜLET a derék fírkász ragaszkodik a körzet blődlihez! =))
Egyébként nem lennék meglepve (sőt majdnem biztos vagyok benne), ha már ki is törölték volna - ahogy szokták - a hozzászólásomat! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Nyertem, már el is tűnt!!!
Peller Anikó
Pontosan ezt kellene tenni mindenhol. Sajnos az elempé alapból képtelen erre. De a többi is ugyanilyen fafej.

De (Szig)Viktor üzenem neked, ne a szír bevándorlókkal foglalkozz, mert az eleve bukásra van ítélve. Ennél rosszabban nem szólíthatnád meg a jelenlegi társadalmat.

Fogjatok össze mindenkivel, csak így nyerhettek. Persze nem ti, hanem az ellenzéki oldal.

Még ezzel a tetű (gyurcsányozó) elempével is. Vonával, molnárral, tokkal, vonóval.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.