A volt uniós biztos vezetésével, két tucat szakértő részvételével alakult meg Karácsony Gergely tanácsadó testülete. Andor László azt mondja: a Fidesz szocializmusa csak a középosztályt segíti, de a rendszer a hatalmi gőg miatt is megbukhat. Mire elég kevesebb mint 80 nap? Bő két éve egy interjúban, amikor az is fölvetődött, ön lesz-e a baloldal következő miniszterelnök-jelöltje, azt mondta: Brüsszelben több esélye van arra, hogy elősegítse a változást. Most, ha nem is kormányfőjelölt, de Karácsony Gergely tanácsadó testületének a vezetője lesz. Mi változott? Hosszú idő telt el. Nem csak arról van szó, hogy közelebb vagyunk a választáshoz, de zajlott és zajlik egy konszolidációs folyamat is az ellenzéki oldalon. Kezd kirajzolódni, hogy melyek azok a formációk, amelyek valóban esélyt adnak a változáshoz. Ennek a folyamatnak része a miniszterelnök-jelöltek megnevezése. Karácsony Gergelyt több párt is támogatja, és fontos, hogy ha erre igénye van, akkor egy politikában jártas...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
Kádárnak központilag kellett megbuknia, hogy uniós kézbe kerülhessen a magyar nemzeti vagyon jelentős része.
Az adósságcsapda volt a kiindulópont.
karma1
@Rockxy: Hu'ha, ezt hoztak le a trollhirado pamfletjeben? Egyenlore az Uniotol sokkal tobbet kap vissza az orszag, mint amennyit tagdijkent befizet oda, ezt nem szurtad ki? Az is kimaradt, hogy 3000 milliard forintot csak ugy lenyult kuszafog kiflicsucsok gabika, hogy majd "megorzi"? Tenyleg nem veszed eszre, hogy nem az Unio fosztogat, hanem a sajat kormanyod, akiket ezek szerint imadsz?
karma1
@Rockxy: Ne haragudj, de nekem a Duna tv nem kompetens,...Sajnos, itt is tudom fogni, direkt feltetettem egy ilyen antennat, de a Duna TV es a Duna World mar semmi masbol nem all, kizarolag fideszes p;ropagandabol es szekely folklorbol.
Rockxy
@karma1: Nem haragszom.
Azt hiszel, amit akarsz.
A Dunának annyi köze a videóhoz, hogy közvetítette.
Én nem vitatkozni járok ide.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.