A Fidesz szerint Vona Gábor hitelessége omlott össze, mert a Jobbik elnöke "elképesztően kétszínű" a bevándorláspolitikában is.

A nagyobbik kormánypárt hétfői, MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy a Jobbik elnöke szerint összeomlott a Fidesz migrációs politikája. Vona Gábor sajtótájékoztatóján hazugsággal vádolta a kormányt az elmúlt három évben oltalmazotti státuszt kapó 2300 emberrel kapcsolatban.

A Fidesz szerint összeomlott Vona Gábor hitelessége

Fotó: Máthé Zoltán/MTI

A Fidesz azt írta: a Jobbik több alkalommal nyilvánvalóvá tette, hogy teljesen megbízhatatlan, nem lehet rá számítani még Magyarország védelmében sem. Úgy fogalmaztak: a Jobbik "Gyurcsányékkal és a szocialistákkal együtt" megakadályozta a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást, bojkottálta a kvótáról szóló népszavazást és a "Soros-hálózattal" együtt mindvégig támadta a nemzeti konzultációt.

Hangsúlyozták, a kormány és a kormánypártok migrációs politikája változatlan: Magyarország nem fogad be bevándorlókat, nem telepíti le a migránsokat, elutasítják a kötelező kvótát és nem engedik, hogy Magyarországból is bevándorlóországot csináljanak. Ugyanakkor – jelezték – a magyar jogrendszer által befogadott nemzetközi menekültügyi egyezményeknek eleget tesznek, ezért, ha úgy látják, hogy valaki nemzetközi védelemre szorul, akkor neki átmeneti oltalmat ad Magyarország.

Közölték: a Fidesz azonban elvárja a kormánytól, hogy ha vannak olyan oltalmazottak, akik elkövetnek valamit, akkor azokat utasítsák ki az országból vagy zárják börtönbe.

(MTI)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Akinek más a véleménye, mint pártunknak és kormányunknak, az hiteltelen, elmebeteg, libsibolsi, Soros bérenc,hisztis etc.
Még szerencse, hogy ők olyan tökéletesek, hitelesek. Kezdetben liberális, aztán illiberális. Az elveik olyan stabilak, mint a futóhomok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Lehet, hogy Vona hitelessége összeomlott, de nektek meg sosem volt. Ilyen elképesztően kétszínű kormánya sem volt még ennek az országnak.
Rockxy
Hiába no!
A diszlexia akadémiai szintre emelkedett a Kárpát-medencében! :)
csipetke
Szerintünk meg a fidesz hitelessége pont a bányászbéka segge alatt van.Ez pont a bagoly mondja a verébnek esete forog fenn..
quadrocopter
@csipetke: Pontosan, ezért van szükség a külhoni fél-ázsiaiak szavazataira is!
Borsodi
Mégse mer Orbán leülni Vonával beszélgetni egyenes adásban,a migránsokról,Paksról?
www.youtube.com/watch?v=IKtnpP0bR6Y
www.youtube.com/watch?v=ioEWGuUTGTk
Jozefina
SzerintemVonával e téren semmi baj, viszint a fidesz-mészáros media teljes mellszélességel mossa a sok szerencsétlen egyát!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.