Üdv a valóságban, Balog úr! címmel rendezett fotókiállítást a Momentum hétfő délelőtt az Emberi Erőforrások Minisztériuma előtt. Egészségügyi intézmények egy-egy rossz állapotban lévő részét ábrázolják a képek, így például széteső nyílászárókat, omladozó falakat, csöpögő csövet. A kiállítást megnyitó sajtótájékoztatón Cseh Katalin azt mondta: Balog Zoltán miniszter „mérhetetlen cinizmussal” azt nyilatkozta, hogy a magyar egészségügy állapotáról szóló híradások csupán álhírek, miközben itthon minden harmadik ember olyan betegségben hal meg, amely egy jól működő egészségügyi rendszerben elkerülhető lenne.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Balog Zoltán miniszter „mérhetetlen cinizmussal” azt nyilatkozta, hogy a magyar egészségügy állapotáról szóló híradások csupán álhírek, miközben itthon minden harmadik ember olyan betegségben hal meg, amely egy jól működő egészségügyi rendszerben elkerülhető lenne."

És miután ez tudatos, nevezhetjük őket gyilkosoknak.
Nessy
Most már nyugodtan a passziv eutanázia mellé megszavazhatnák az aktívat is! Ha már vannak kezelések, amelyek bizonyos kor felett nem járnak. Logikus, hogy a drága terápiát annak érdemes alkalmazni, aki még több évet tud élni gyógyultan, mint egy lerobbant idős betegnek.
De ezt merjék felvállalni, és nem naponta dajkamesékkel etetni az embereket!
Merjék felvállalni, hogy annyi pénzt vontak ki pár év alatt az egészségügyből, hogy már nem magas szintű, nem ingyenes!
Most a látszat beruházásokat feledjük el. Intenzív osztály, amelyben nincsenek műszerek, nincs gyógyító személyzet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.