Hodász András katolikus pap, a kispesti Nagyboldogasszony plébániatemplom káplánja, a Pázmány egyetem lelkésze. A mai egyház egyik kritikusával a 168 óra online oldalán jelent meg interjú. Hodász szerint nincs egyedül, elég sok jó fej van a katolikus egyházban is: “Az viszont, hogy ki válik széles körben ismertté, alapvetően karakter kérdése. Kell hozzá némi exhibicionizmus, extrovertáltság. A jó fej papok egy részéből ez hiányzik, nem érzik küldetésüknek, hogy megjelenjenek a széles nyilvánosságban. Mindenkit másra hív el az Úr: van, aki azt érzi

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Tőkés püspök is földhöz verte magát annak idején, most pedig az ő csókosai miatt üresednek ki a
magyar települések, mint az ő idejében Romániában.
kissé felnőttem
KI tette azzá? nem a hivek, kilora vették meg, mind bizonyitani akart de pénz nélkül a cigány se huzza. jőtt a nagy pénzeső alálltak ki ki megázott. felbátorodott.
Aztán átesés a ló másik felére? mi lesz a vége kivonul a nép a templomból csodára ne várjon senki. a kdmp meg feloszlik mert tőbb haragost szerzett mint hivet. volt ilyenre is bőven példa ha csak 1900-ig nézünk vissza .
namihami
Bizniszkeresztény--jó és találó kifejezés. Minden benne van, egyetlen szóban.
Igaz, mindig is azok voltak. Ez a mostani pápa kilóg a sorból, utálja is a többi pénzéhes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.