Újabb 1,1 milliárdért kutathatja a Századvég, hogy mit szólnak a többi EU-tagország polgárai a menekültekhez, kétszázötvenmillióért pedig, hogy hogyan látják saját helyzetüket és jövőjüket Magyarországon az idősek – írja a hvg.hu. A hamarosan megkötendő szerződésekkel már 9 milliárd felé közelít a kormányközeli think tank 2014 óta elnyert megbízásainak összege. „Mivel a bevándorlási ügyek alakulása új helyzet elé állítják (!) mind az Európai Unió vezetését, mind a tagállamokat – köztük Magyarországot is – a kormányzati döntések, álláspontok megalapozásához szükség van kiegészítő szolgáltatás igénybe vételére” – 2017 májusában legalábbis ezzel a szórakoztató indoklással egészítette ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) 2015 végén egy újabb 790 millió forintos szerződéssel azt az önmagában is brutális összegű, négy évre több mint bruttó 6 milliárd forintos tanácsadói szerződést, amelyet alig két hónappal korábban kötött a Századvég Alapítvány és a Századvég...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Már akartam mondani, hogy szegény szerencsétlen Századvég olyan régen kapott már kutatási pénzt.
Már itt volt az ideje.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
A jó munkát meg kell fizetni. És persze a barátit is. Azt, ha lehet, még jobban...
Kell még a választás előtt néhány ""hiteles"" közvéleménykutatási eredmény. Csak a ""marinénik"" miheztartása végett.
quadrocopter
F@sza!

Én a feléért tanulmányoznám a Geci pszichés defektjeit, továbbá miért lefelé esik minden, aztán mitől nedves az esőcsepp, hogy lehet az hogy a felhőnek is van tömege, de nem esik le, aztán mivé válik a hó és a jég szoba hőmérsékleten - szóval a feléért!
Nessy
Én 100 milláért megmondom, hogy látják a jövőt az idősek! Egye fene, legyen 50 milla! Azért még jósolok is ha kell!
assassin
Hülyeségre vannak milliárdok mindig.
papa.49
Nagyon szaros a mundér mosni kell folyamatosan, igaz fütyisz !!!
tudode
A JÓ "ÖREG SZÁZADVÉD" is essen transzba, és menjen oda, ahova valók egytől, egyik, mert ők sem különbek a rafri Orbánnál, aki nem PÁRTKÉNT, hanem ALAPÍTVÁNYKÉNT kapta a lóvét a Sorostól, akit már 2-3 éve buzerálnak:
.
Meg vagytok fogva MEGÉLHETÉSI RÓKÁK:
.
magyarnarancs.hu/belpol/ennyit-kapott-sorostol-orban-es-a-fidesz-mikor-igazan-kellett-103546
.
(...) """" A Bibó például ebből a pénzből alapította a Századvég című folyóiratot. Az alapítvány pártoknak már nem adott támogatásokat, ám éppen a két szakkollégiumból kinövő Fidesz volt az utolsó jelentős ellenzéki szervezet, mely bejelentette párttá alakulását – a Fiatal Demokraták Szövetsége annyi Soros-pénzt kapott, mint egyetlen másik akkori „alternatív” szervezet (pártkezdemény) sem: közel négymillió forint értékű eszközadományt, és 4,2 millió forint készpénzt, ez mai értéken számolva majdnem 125 millió forintot jelent """ (...)
.
Szégyen semmi? Magyar magyarnak FARKASA, hogy minél tovább élősködjön ez az EMBERNEK ZÉRÓ, a megbízatását pedig a BÉKA ALFELE ALÁ LEJÁRATÓ!
.
Keresőbe "uraim" beírhatnák, hogy LEMONDOTT MINISZTERELNÖKÖK a Gorbánhoz viszonyítva többnyire xaré, hugyé!
.
Nagyjából 143 000 találat (0,26 másodperc)
.
És ennek nyalakodnak, 1 milliárdért???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.