A fidesz teljesen mindegy mennyivel nyerné bojkott esetén a csalásokra felépített választást, mert mindenképp megnyeri. Eddig és most is azt tesz amit csak akar ilyen balfasz ellenzéki pártok mellett. Még mi kell a magyaroknak? Kemény diktatúra? Megkapják ha tovább gyáváskodnak. Orbánék már lépítették a demokráciát, szétverték a jogállamot, felvásárolták a média 95%-át, felvásárolták és szétlopták az egész országot, szétlopják az uniós pénzeket (következmények nélkül, büntetlenül!), eltörölték az Alkotmányt helyette egy fabatkát nem érő alaptörvény van, amit kényük-kedvük szerint módosítgatnak és létrehoztak egy csalásokra felépített új választási rendszert. Jelenleg látszat demokráciába burkolt puha diktatúra van. Nem tök mindegy a magyaroknak mennyivel nyeri meg a felcsúti zsebdiktátor és bűnbandája? 2/3-al vagy 4/5-el? Teljesen mindegy. Nincs semmiféle jelentősége. Eddig is bármit megtehettek és most is megtehetnek és meg is tesznek. Jelenleg a puha diktatúrából a kemény...

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A politikához bármely oldalról közel állóktól nem várható forradalomra irányuló kezdeményezés, az alulról induló forradalom pedig nem lesz erőszakmentes.
quadrocopter
A valamikori hős, magyar vitézséget, bátorságot, szabadságszeretetet szarért-húgyért, fenyegetettséggel és hazugságokkal megvette a rezsim, mert megtehette és ezt idejében felismerte!
Nem csak a hodályban vannak a birkák, hanem szerte az országban olyanok is, akik baksisért, pénzes beosztásokért eladták a lelküket és nyelvükön nem érzik a szar ízét, orrukban a szagát, mert megvásárolhatók! Hazafias, üres, szabvány lózungoktól könnyeznek és imádják azt, aki ha veszélyben érezné a teljhatalmat, gondolkodás nélkül elbánna azokkal is, akik addig imádták! Még nem győzött a tiszta felismerés sokakban, azokban sem, akiket nem lehetett megvenni kagylóhéjjal és üveggyönggyel!
peterkelemen
Egyre többen a bojkott mellett vannak, ami elvezetne a forradalomig, mert anélkül nem lesz semmiféle változás csak még rosszabb lesz minden.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.