Egy rendkívüli fájdalmakkal járó betegség áldozatainak a várólista hossza miatt négy évet kell várniuk a gyógyító műtétre. A kormányzat közleményében viszont azt állította, hogy legfeljebb két hónap alatt mindenkire sor kerül. Kiderült, hogy a kormány ismét hazudott. E pillanatban 136-an várakoznak a beavatkozásra, a lista végén állók három és fél év múlva kerülhetnek sorra. A várakozási idő kizárólag finanszírozási okokból ilyen hosszú, magánellátásban, 2 millió forintért a műtétet szinte azonnal elvégzik. A 136 beteget tehát 272 millió forint ellenében hamar meg lehetne szabadítani jóformán elviselhetetlen fájdalmaitól. Ez az épülő stadionok átlagos költségének kevesebb, mint huszadrésze. A Demokratikus Koalíció és a Szolidaritás nem csak elfogadhatatlannak, de szinte felfoghatatlannak tartja, hogy a miniszterelnök rögeszméje ennyivel fontosabb legyen, mint másfélszáz beteg szenvedéseinek enyhítése. Az új

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Szorongassátok a koszos nyakukat, gyerekek és hogy ne szenvedjenek, fojtsátok is meg!
division
Azért arra kíváncsi lennék a DK kifizetné e ezt az összeget (emlékezzünk, Horváth liba még a jobb minőségű hallókészülékek támogatását is megvonta). Azt se felejtsük el hogy ez csak egy betegség költsége, vannak még más esetek miatt is várólisták. Az ellenzék nagyon szereti most a választások közeledtével megfogni a dolgok könnyebbik oldalát.
emerencia
2005 januárjában több hónapos táppénz alatti kezelés után műtétre volt szükségem. A kezelőorvosom szerint nyugodtan járjak dolgozni, akár egy fél évig is várhatok a műtéttel. Kétségbeestem mert a munkámat abban az állapotban, fájdalmakkal küszködve nem tudtam volna elvégezni. (Egészségesen is nehéz.) Elmondtam, hogy mit dolgozom. Felvette a telefont és másnap már befeküdhettem a kórházba és megműtöttek egymás után négyszer. Ha manapság hasonló helyzetben lennék most a hatvankettedik évemben a rám vonatkozó nyugdíjkorhatár előtt három és fél évvel, legfeljebb csak a hajléktalanságot kockáztatva otthonom eladásából tudnám kifizetni (talán) a magán műtét költségét, hogy megőrizhessem a munkahelyemet mert egyébként koldusbotra jutnék idősen. Az orbániai bennszülötteknek nincs kegyelem semmilyen életkorban!!! :-((((((((((((

Tavasszal el kell zavarnunk a jelenlegi lelketlen hatalmat. Mindannyiunknak fel kellene fogni végre, hogy minden hibája ellenére egy nyugati, északi mintára szervezett szociális, liberális demokráciában van esélyünk a civilizált életre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.