Általában közvetlen pártpolitikai dolgokról nem szoktunk írni ezen az oldalon,  de időnként olyan tévedések jelennek meg a hazai sajtóban, ami mellett nem lehet elmenni. Azt is látom, hogy ezek egy része tudatos hazugság a saját pártpozícíók erősítése miatt, főleg most a kvótaszavazás után...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az a helyzet állt elő, kedves sorstársaim a napi elmegyógyintézeti fennforgásban, hogy mozognak a nyulak a bokorban. És ez nem minden: szövögetik ők a hálójukat is serényen. Ezt onnan lehet tudni – meg azt is, hogy a nyulaknak van hálójuk -, hogy a kedves nemzetvezető mondta az ő aranyszájával. Lényegében azért kelt fel ma reggel korábban, hogy lerántsa a leplet a póknyulakról. Mert ha nem jut minden egyes napra egy ordas képzavar, egy retardáltaknak is befogadható, bárgyú, ámde jól hangzó semmitmondás, netán egy raklapnyi lábszagú féligazság, akkor nem ér semmit sem a magyar virtus, sem a magyar gógyi.
Ez nem valamiféle honi állatállomány, hanem a homo "brüsszelicusok" családjába tartozó kártékony faj. Onnan lehet felismerni, hogy utálja Orbán Viktort, el akarja venni a szuverenitását és meg akarja mondani neki, hogy kit engedjen be Mária országába, és kit ne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.