Akármikor tartják is, borítékolható a határozatképtelenség a parlament migráció ügyben összehívandó rendkívüli ülésén, a Fidesz és a KDNP képviselői ugyanis nem mennek el az eseményre – értesült kormánypárti forrásból a hvg.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
felelőtlen, gyerekekhez sem méltó viselkedés. Most jön ki egyre jobban rajtuk a görénység. Mi lesz, ha veszítenek a választáson? Ezek önként nem fogják átadni a hatalmat...
Nessy
Mit vártak? Magas labdát? A kormány tagjai, szóvívői, csak a hívek előtt, meghívott újságírók előtt beszélnek. Vagy egy mikrofon állványnak felolvasnak a zárt stúdióban. Arról nem is beszélve,hogy kérdezni csak előzetesen írásban leadva a kérdést lehet. Ha meg úgy kérdez valaki, akkor boldog karácsonyt kívánnak, vagy közlik, hogy az adott kérdéssel nem foglalkoznak.
Madácsi Pali
"ALAPVETÉS
...
B) cikk
(3) A közhatalom forrása a nép.
(4) A nép a hatalmát választott képviselői útján, kivételesen közvetlenül gyakorolja"
C) cikk
(2) Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetve kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni
az idézet Magyarország Alaptörvényéből származik.
Április 8-ig mindenki eldöntheti megfelel-e a fideSS magatartása az alaptörvényének alapvetésében leírtaknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.