Rekordösszegű médiatámogatást zúdít a választások előtt a magyar kormány az erdélyi médiára egy eddig jelentéktelen egyesület közvetítésével - írta meg két hete a HVG-ben Parászka Boróka. Azóta brutális támadás indult ellene, szidalmazták, őt és családját fenyegették. A hvg.hu most a szerző kommentárjával teszi közzé teljes terjedelmében az írást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
1/ Brüsszelt azonnal értesíteni, hogy hova vándorolnak tovább az uniós pénzek és mire!
2/ Erről is:
" Ráadásul a kedvezményezettként a Magyar Közlönyben megjelölt társaság fantom. Ilyen néven futó szervezetet legalábbis sem a román adóhivatal, sem az igazságügyi minisztérium nem tart nyilván."
Aki Én
Az orbán-szervezet külföldi médiákat pénzzel, a magyar adófizetők pénzéből!!!
Lassan a román kormány megalkotja a ,,stop-orbán" törvénycsomagot, ami lehetetlenné teszi a külföldi kormányok Románia belügyeibe való beavatkozását.
quadrocopter
Na wazze, a román kormány tisztességesebb támogatja az erdélyi magyar médiát, mint a nagy pofájú, a hazaffyságtól maga alá ürítő genyó horda:

"Az Erdélyi Magyar Televízió magyar költségvetési támogatásban egyáltalán nem részesül, ezzel szemben román állami forrásból tavaly 140 millió forintnyit kapott."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.