Közleményt adott ki kedd délután Simicska Lajos. Ebben azt írja: "Életem során egyetlen politikai formációhoz fűzött szorosabb kapcsolat, azt Fidesznek hívják, de 4 éve velük is minden kapcsolatot megszakítottam, amikor világossá vált számomra, hogy egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal van dolgom".

Orbán Viktor egykori barátja arra reagált, hogy az utóbbi napokban a kormánypárti sajtó nem győzi ismételni, hogy szerintük a Jobbik és az LMP is Simicska befolyása alá került.

Simicska a közlemény elején arra utalt, hogy veszprémi otthona előtt fotósokat és újságírókat látott korábban. A közleményt azzal indokolja, hogy válaszoljon a házánál táborozó újságíróknak fel nem tett kérdéseikre. Mivel hideg van kint, aggódik az egészségükért – írta Simicska Lajos

Simicska Lajos az alábbi személyes közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz – írta meg a Magyar Nemzet:

Aggódom a propagandamédia házamnál tobzódó munkatársainak egészségéért, nehogy tüdőgyulladást kapjanak a hidegben… Ezért megválaszolva a fel nem tett kérdésüket, megkímélem őket a további várakozástól, és egyértelművé teszem:

Nem foglalkozom pártok felvásárlásával. Életem során egyetlen politikai formációhoz fűzött szorosabb kapcsolat, azt Fidesznek hívják, de 4 éve velük is minden kapcsolatot megszakítottam, amikor világossá vált számomra, hogy egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal van dolgom.

Veszprém, 2018. 01. 23.

Dr. Simicska Lajos

Simicska: hazaárulókkal és tolvajokkal volt dolgom a Fideszben

A fotó tavaly októberben készült, amikor Simicska Lajos saját kezűleg graffitizte fel Veszprémben több saját, üresen álló plakáthelyére azt a híres mondatot, amit Orbán Viktorral való szakításakor mondott. Simicska Lajos az ötödik plakátot festette át, mikor a rendőrök lecsaptak rá. Az egyenruhások igazoltatták is a festegető nagyvállalkozót. Fotó: Facebook

Forrás: Index, 444, Magyar Nemzet

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
A nép mindig az ilyen egyszerű szavakból ért leginkább, mint a geci, hazaáruló, tolvaj. A sok buta értelmésigi meg hosszasan elemez, álvitákat csinálnak ahelyett, hogy egyértelműen rájuk mutatnának, amiből egységesen mindenki ért.
SemmiCicóóóóó..wazzeee..
@SemmiCicóóóóó..wazzeee..: @peterkelemen: ...???...
SemmiCicóóóóó..wazzeee..
@peterkelemen: ...szal... a HIÁNYZÓ RÉSZT lásd: FENT... merITTenn´,.. TÖRÖLGETI..va-la-mi-fe-le.. kiszabottulSZORGOSSsss-megaDOLGOSSsss... YÓóóóóóEMBER ???..
evacica
Simicskának megint igaza van Orbánékkal kapcsolatban. Hajrá Simicska!
1magyar
@peterkelemen: Ja, hogy te nem is magyar vagy?! Akkor meg mit tudsz te bármiről is?
Csak úgy beszélsz, amiért fizetnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.