Közleményt adott ki kedd délután Simicska Lajos. Ebben azt írja: "Életem során egyetlen politikai formációhoz fűzött szorosabb kapcsolat, azt Fidesznek hívják, de 4 éve velük is minden kapcsolatot megszakítottam, amikor világossá vált számomra, hogy egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal van dolgom".

Orbán Viktor egykori barátja arra reagált, hogy az utóbbi napokban a kormánypárti sajtó nem győzi ismételni, hogy szerintük a Jobbik és az LMP is Simicska befolyása alá került.

Simicska a közlemény elején arra utalt, hogy veszprémi otthona előtt fotósokat és újságírókat látott korábban. A közleményt azzal indokolja, hogy válaszoljon a házánál táborozó újságíróknak fel nem tett kérdéseikre. Mivel hideg van kint, aggódik az egészségükért – írta Simicska Lajos

Simicska Lajos az alábbi személyes közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz – írta meg a Magyar Nemzet:

Aggódom a propagandamédia házamnál tobzódó munkatársainak egészségéért, nehogy tüdőgyulladást kapjanak a hidegben… Ezért megválaszolva a fel nem tett kérdésüket, megkímélem őket a további várakozástól, és egyértelművé teszem:

Nem foglalkozom pártok felvásárlásával. Életem során egyetlen politikai formációhoz fűzött szorosabb kapcsolat, azt Fidesznek hívják, de 4 éve velük is minden kapcsolatot megszakítottam, amikor világossá vált számomra, hogy egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal van dolgom.

Veszprém, 2018. 01. 23.

Dr. Simicska Lajos

Simicska: hazaárulókkal és tolvajokkal volt dolgom a Fideszben

A fotó tavaly októberben készült, amikor Simicska Lajos saját kezűleg graffitizte fel Veszprémben több saját, üresen álló plakáthelyére azt a híres mondatot, amit Orbán Viktorral való szakításakor mondott. Simicska Lajos az ötödik plakátot festette át, mikor a rendőrök lecsaptak rá. Az egyenruhások igazoltatták is a festegető nagyvállalkozót. Fotó: Facebook

Forrás: Index, 444, Magyar Nemzet

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
Simicskát nagyon felbosszantotta valami...aki évtizedes barátságot nulláz le úgy, hogy nem törődik a következményekkel, abban az emberben nagyon eltört valami...

Simicskában helyrehozhatalanul eltört valami. ..pedig nem akárki volt, nem akármilyen jólétben, nem akárkik társaságában...és képes volt ezt otthagyni...
Hellcat
@wagabund: Az ok hogy eltört, de sokáig kiszolgálta a fidesz rendszert...szóval jó lenne ha szépen kitálalna és magával rántaná a volt bűnöző haverjait is a fideszből.
szaboria1
Lassan lehet, hogy kifog borulni az a bizonyos bili ha Simicska kinyitja a száját.
papa.49
Azért elég soká tartott míg ,,megvilágosodtál,, nem gondolod ???
peterkelemen
Orbánéknak hazaárulásért és népirtásért is felelniük kell!
kukac50
Simicska az utolsó pillanatban jött rá,hogy Orbán egy kétszínű senki!
szép új világ
@szaboria1: Sosem fog beszélni! Ő maga állította, hogy az felérne egy öngyilkossággal.
quadrocopter
Az olasz és a jenki maffia is kinyírja azt a tagot, amelyik beszél! Jó Lajosom tudja ezt!
bencemacska
@wagabund: ma, 15:23
Simicska a szocializmusban hátrányos helyzetű volt. Szüksége volt OV-ra, - inkább a párttitkár apai háttérre - abban a rendszerben. OV-nak viszont szüksége volt Simicska tudására az egyéni életében is meg a Fidesz gazdasági hátterének megteremtésében is,.
Mikor eléggé megerősödött ő is, meg az oligarcha háttere is, feleslegessé vált OV számára a korábbi segítség, aki bele-bele szólt a kormányzás gazdasági részébe!
wagabund
@bencemacska: asszem ez viselte meg, mert még élt benne a gyerekkori mese tanulsága, hogy jó tett helyébe jót várj...

mint öregkorára rájött, mégsem ez a mese vége..és ez "bántotta."
Eladott Ország
Most meg már úgy el pofátlanodott a fidesz, hogy jöhet a polgárököl vasököl, oda sújt, ahova köll!
„Az ÁVH a párt ökle.” − mondta Rákosi Mátyás 1949-ben és „Munkás ököl vasököl, oda sújt ahova köll.” − szólt a régi kommunista szlogen. Csak most az ÁVH-t az ÁSZ, a munkást a polgár váltotta föl.
Gyuri Géderről
Remélem a fityiszesek pert kezdeményeznek. Így talán bíróság elé kell állniuk.
Ha nem teszik, egyértelmű Simicska állítása.
vadnarancs
a magyar idők nevű szennylapon miért nem látok hasonló híreket? Aki szeretné könnyesre kacagni magát, olvasson bele a firkálásokba... Megy a mantra ezerrel, Tündérország zakatol! :DDD
Borsodi
Hazaárulásért akasztás járt,most ajnározás és elismerés. Simicska Magyar ember nem felejt,állj bosszút buktasd meg a fideszt.
Borsodi
Majd nem elfelejtettem a becsületesen minden egyes forintért megdolgozó Orbán V strómanját megemlíteni aki példa értékű szorgalmával és tudásával és kétkezi munkájával lett milliárdos,nem nevezhető tolvajnak,csak jó időben volt jó helyen.Ha bukik a fidesz mi lesz?
www.youtube.com/watch?v=cNQEJOzCULA
peterkelemen
@Eladott Ország: Orbán nem vasököl hanem fasiszta és náci. Az viszont igaz, hogy pártja vegyes felvágott: elvakult fanatikus hívők, kommunisták, fasiszták, nácik. Orbán volt már kommunista (besúgó + KISZ-titkár), majd liberális mára meg már nácivá vedlett. A Soros plakátok is ezt bizonyítják, amik egyértelműen burkolt zsidózás.
peterkelemen
@Eladott Ország: Ma már a szélsőségek és nácik köztük szuroklók is ott legyeskednek Orbán körül. Az Ebn együtt fotózkodtak Orbánnal. Náci szurokolók karlendítéseit rögzítette a külföldi sajtó is. Nem egy meg két szuroklón horogkeresztes tetkók láthatóak persze nem dicsekednek ezzel, de attól még ott van.
Jozefina
Ha nincs feljelentés, akkor Simicskának igaza van. De ennél még konkrétabbakat is mondhatna!!!
quadrocopter
@vadnarancs: Arról a birkák is tudják már, hogy szennylap!
Eladott Ország
@peterkelemen: tegnap, 22:20; De most a polgárököl ,vasököl a főpolgárt , a csúti kancigányt fogja pofán b*szni.
1magyar
Miközben Simicska volt mindennek a kiagyalója és elég szépen összeszedte magát anyagilag?
Nem erre szokták mondani, hogy az beszél akinek a háza ég?
peterkelemen
@1magyar: Bazdmeg nehogy már Simicskán akadjál ki! Simicskának legalább volt egy pont amikor azt mondta: elég volt! Beszarok a magyarokon ahelyett, hogy Orbánt ütnék-vágnák ezerrel Simicskán akadnak ki.
peterkelemen
@Jozefina: Simicska egymaga többet tett Orbánék lebontásáért mint a balfasz ellenzék összesen. Nem Simicskának kellene így szidni és világosan rájuk mutatni hanem az ellenzéknek.
peterkelemen
A nép mindig az ilyen egyszerű szavakból ért leginkább, mint a geci, hazaáruló, tolvaj. A sok buta értelmésigi meg hosszasan elemez, álvitákat csinálnak ahelyett, hogy egyértelműen rájuk mutatnának, amiből egységesen mindenki ért.
SemmiCicóóóóó..wazzeee..
@SemmiCicóóóóó..wazzeee..: @peterkelemen: ...???...
SemmiCicóóóóó..wazzeee..
@peterkelemen: ...szal... a HIÁNYZÓ RÉSZT lásd: FENT... merITTenn´,.. TÖRÖLGETI..va-la-mi-fe-le.. kiszabottulSZORGOSSsss-megaDOLGOSSsss... YÓóóóóóEMBER ???..
evacica
Simicskának megint igaza van Orbánékkal kapcsolatban. Hajrá Simicska!
1magyar
@peterkelemen: Ja, hogy te nem is magyar vagy?! Akkor meg mit tudsz te bármiről is?
Csak úgy beszélsz, amiért fizetnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.