Akkor lesz jó a magyar gazdaság, ha külső pénzek nélkül is képes lesz legalább 3 százalékos gazdasági növekedésre, egyelőre azonban még nem tartunk itt – Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese ezzel indokolta a HG médiacsoport gazdasági évnyitó konferenciáján, miért van szükség az uniós forrásokra. És mindjárt meg is erősítette: március 15-ig lezárják a 2020-ig rendelkezésre álló valamennyi EU-támogatás lekötését. Nem kevés pénzről van szó. Noha a 2010-es kormányváltás idején még a beruházások 98 százaléka származott innen és mára ez az arány elmondása szerint 50 százalékra csökkent – ez még mindig elég magasnak tűnik ahhoz, hogy Magyarország a saját lábára álljon. Főleg hogy tavaly – jobbára egy 2016-os törvénymódosításban lehetővé tett nagy arányú előlegeknek köszönhetően – 2488 milliárd forintot fizettek ki a pályázóknak – írja a hvg.hu.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Utoljára lopnak még egy nagyot a fijjug, üres kasszával takarodnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@koszpeko: De ha ebbe a következő kormány belenyugszik és nem lesz elszámoltatás akkor meg is érdemlik.
mackoka46
Addigra ellopják és elcsalják a jöjjelt is. Március 15-re előhúzzák a zászló kurva annyát is.
lópicigáspár
A Bajnai-kormány után állítólag csontvázak estek ki a szekrényekből! Utánuk félő tömegsírok maradnak! :((
relatív
Úgy látszik bontják már a sátort - hasonlóan 2002 - höz, amikor már a leváltott kormányként a lehető mindent kiszórtak a haveroknak, pénzt, beosztást, stb... IS ! -, mert érzik vesztüket a médiumok minden törekvése ellenére IS !

Egy kormányváltás esetében nem csak egyes személyeket, hanem kialakított hálózatukat IS el kell söpörni, az ország nyugta érdekében !

A hozzászólásokban IS leírtak szerint a hála nem sajátjuk a mai regnálóknak, sőt !
kereső
@vadnarancs: ezt csinálták már 2002-ben is.Már ügyvezető kormányként privatizálták az ország 12 legjobb állami gazdaságát/ "a piszkos tizenkettő!"/
mackoka46
@vadnarancs: fijjug ? Debil, Vén f@szok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.