Nem elég Mészáros Lőrinc, hogy állami megrendelések, közbeszerzések révén szerezhető bevételeket, vagyont a nevére írják. Orbán nem meri tágítani a kört, mert az veszélyes, ezért a Mészáros család tagjaira, Mészáros gyerekeinek nevére is kell íratni közbeszerzést és vagyonelemeket, mert Mészáros már fejben sem tudja tartani, hogy papíron mije van. Minden, amit Mészáros Lőrinc és családtagjai nevére írnak, neki ítélnek, a magyar néptől, a magyar vállalkozóktól veszik el. Ezért kell a családok egyik felének Európába menni, hogy onnan küljék haza a megélhetéshez szükséges pénzt, mert Orbán mesterségesen elzárja őket a forrásoktól. Államosítanak, központosítanak, ezért a legnagyobb bevételeket állami megrendelésből lehet szerezni.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbánék lopnak, csalnak, hazudnak, szétverték a jogállamot és leépítették a demokráciát. A Stop Soros törvények óta nyílt diktatúra van.
mackoka46
Mindenünket elvettek, beleértve az emberi méltóságunkat is.
X-ray
Nepotizmus

(a lat. nepos a. m. unoka szóból), az igazságtalan pártfogás, melyben a befolyással biró emberek közhivatalok, állások, méltóságok elnyerésénél az érdem és képesség mellőzésével rokonaikat s családbelieket - a közérdeknek természetesen nem csekély kárával - részesítik. Másrészt megjelölése a VIII. Ince pápa s utódai által jó ideig követett rendszernek családjuk tagjainak pártfogásában.

Forrás: Pallas Nagylexikon

Read more: webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ftYnbcBC5C4J:www.kislexikon.hu/nepotizmus.html+&cd=3&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-b-ab#ixzz552nbiIfb

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.