Hiszen azzal sem állnak a nyilvánosság elé, hogy egy hónapban hány személyi igazolványt állítanak ki. A Fidesz szóvivője, Puskás Imre szerint az, hogy tavaly 1300 menekültet fogadott be az ország, nem olyan horderejű ügy, hogy a magyar embereket tájékoztatni kellett volna róla. Ezt annak ellenére nyilatkozta a Hír TV-nek, hogy az Orbán-kormány 2015 óta szélsőségesen menekültellenes propagandát folytat, ami csak az után változott meg, hogy egy helyettes államtitkár egy máltai lapinterjúban elismerte: közel 1300 menekültet fogadtak be, és ennek hírével nem állt a kormány a nyilvánosság elé. Puskás most azt mondta: Abban sem állunk ki feltétlenül a nyilvánosság elé, hogy egy hónapban hány személyi igazolványt állítanak ki a kormányhivatalok, vagy hogy éppen melyik műemléket vagy örökségvédelmi vonatkozású épületet változtattak műemlék védelem alá. Számos információ van, úgy gondolom; zajlik az élet, a hivatalok végzik a munkájukat, és ezeknek a tevékenységéről valóban nem...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Szaporodnak a hordahülyék! Ez már kötelező?
karma1
@quadrocopter: Eddig rejtve volt a nagyja,... Most jonnek elo, mint patkanyok a fenyre, vagy inkabb menekulore fogjak, mint a patkanyok a sullyedo hajorol?
quadrocopter
@karma1: Vagy attól félnek, ha szerepléssel nem nyaliznak a debilnek, akkor nyerés esetén kiesnek a parlamentből, pedig az már számukra egyenlő a nyomorral, hisz dolgozni is meg kellene tanulni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.