Úgy tűnik, hogy a Petőfi által megírt Kánaán eljövetelének ideje hazánk egészére vetítve egy darabig még késni fog. Egyre inkább úgy tűnik, hogy az annak idején Petőfi Sándor által megírt Kánaán eljövetelének ideje Magyarország egészére vetítve egy darabig még késni fog. Ugyanis manapság mindent el lehet mondani szép hazánkról, csak éppen azt nem, hogy a bőség kosarából mindenki egyaránt vehet, illetve a jognak asztalánál mind egyaránt foglal helyet. Sajnos nem kell ezen csodálkoznunk, hiszen a jelenlegi légkörben, a jelenkor individualista társadalmában csak az „én” számít, a „te” legyőzendő és megsemmisítendő ellenfél, a „mi” pedig – sajnos – teljesen ismeretlen fogalom. Lassan-lassan kihal az egymás iránt érzett bizalom, főleg azok nem tisztelik a szabályokat, akiknek a legjobban kellene, és a sokat emlegetett polgári kultúra is hiánycikké vált mindennapjainkban.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Ezt még a közutakon is látni, tapasztalni lehet.
emerencia
@lusta: Ja, és a munkahelyeken. Mindenki vigyorog és jópofizik a felszínen, a "csapat" az első de a valóságban csak én, én, én, van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.