A külföldi cégek tudatosan alacsonyan tartják a magyar béreket. "Az a gazdaságpolitika, amely a privatizációt csodaszernek tartotta, családok százezreinek a lába alól húzta ki a talajt, mivel a magyar cégek piacvesztését okozta. Az egész világban egyedülálló módon a magyar közműszektorok és stratégiai iparágak nagy részben néhány év alatt külföldi kézbe kerültek" – ezt már György László, a Neumann János Egyetem docense mondta.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Bizony jól látja a francia is:Az utóbbi években világhírre szert tevő francia Thomas Piketty számításai szerint 2010 és 2016 között évente átlagosan a magyar GDP 7,2 százalékát kitevő profit és más tőkejövedelem hagyta el az országot.
Csizmás Kond
...sőt nemhogy eladták a közműveket hanem a zimefétől kértek fölösleges kölcsönöket azok potlására...
...és ismét azok akarnak kormányra kerülni akik mindezeket elművelték.
1magyar
@Csizmás Kond: Próbálkoznak, próbálkoznak de a magyar sem hülye és nem felejt.Mára már sok ember megvilágosodott a vadkapitalizmusban.
libellle
@1magyar: a linked egy ugyanolyan hazugság mint azok amiket a kormányod percenként közöl.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.