Az MSZP egykori elnökhelyettese bíróságon támadta meg azt a határozatot, amelyben az adóhatóság megbecsülte, mennyi adót kellene fizetnie Simon Gábornak a külföldi számláin talált összegek után. Ügyvédje szerint a februárban folytatódó büntetőpert alapvetően befolyásolja majd, ha a munkaügyi bíróság nekik ad igazat az adóhatósági határozattal kapcsolatban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
4 év kell hozzá hogy kipukkanjon a lufi, nektek fütyiszek NEM LESZ 4 ÉVETEK !!!
Béla333
A szokásos történet! Ugyanúgy, ahogy a Postabank Princz Gábor vagy a K&H Kulcsár ügyben, de mondhatnám a Quaestor ügyet is.
Politikusi érintettség esetén a végtelenségig húzzák az ügyet, majd egy váratlan fordulat és már fel is mentették az illetőt, vagy olyan minimális büntit kap, ami után a képünkbe röhögve távozik a bíróságról az illető!
Felháborító, aljas dolog!
colibri
A Simon-ügynek az időzítése volt a lényeg, a 2014-es kampányban az egész mszp beszántása, eltaposása. A részleteket nem ismerjük, annyi biztos, hogy Simon első perctől ártatlannak tartotta magát. A fidesznek sikerült jól besározni őt is, meg a pártját is,bár az nem bizonyosodott be, hogy a számlákon levő sok pénz a párté lenne. Welsz Tamás, az ügy további szereplője tudjuk hogy járt, ő már nem beszél. Az idő telik, az ügyvéd csodát tehet, különösen, ha a hatalom érdekével megegyezik a per végkimenetele.
Köb Jani
Az MSZP lopott pártvagyon nem lehet vizsgálat tárgya, ha személyesítve elosztásra került, ezt Gyurcsány már törvényesítette az MSZP DK - val való kapcsolásával. visszakerült a lopott pártpénz a közösbe...
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/06/06/welsz-tamas-nem-tudott-elegge-meghalni/
Welsz Tamás nem tudott eléggé meghalni.
Összefoglalva:
2014. februárjában (a választási kampány időszakában) a Magyar Nemzet megnevezte, hogy Simon Gábor 240 millió forintnyi devizát tart egy osztrák bankszámlán. Egy nappal később a szlovákiai Nagymegyeren nyoma veszett Dömény Zoltán helyi vállalkozónak. Decemberben Dömény önként jelentkezett a magyar hatóságoknál, ahol védelmet kért és kapott.
2014. március 10-én letartóztatták Simon Gábort.
2014. március 17-én a szlovák rendőrség elfogta Bankó Gyulát egy 1,6 millió eurós áfacsalási ügy nyomzásakor. Bankó néhány nappal később a vizsgálati fogságban elhunyt.
Welsz Tamás 2014. március 20-án hívta a lakására a rendőröket, mert dokumentumokat akart átadni a hatóságoknak. Néhány órával később Welsz a rendőrautó hátsó ülésén eszméletét vesztette, majd a kórházba szállítást követően (vagy már azt megelőzően) elhunyt. Halálát méreg okozta. 2016. első félévében a magyar rendőrség megszüntette a Welsz Tamás feljelentése alapján 2012.-ben indított nyomozást.
2016. júniusában a feljelentés dokumentumai nyilvánosságra kerültek.
Kérdés: hány éves a kapitány?
namihami
A választásig jegelik az ügyet, utána szép csendben hagyják a témát elhalni. Persze, egyetlen hír se fog a fidesz-médiában megjelenni, mert csak a ""szoci bűn"" hír. Ha belebuknak a fiúk, az már nem újdonság. Ez is megy a többi, hasonló eset közé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.