Aluljáróban tölti a szerda éjszakát az Együtt elnöke és az Együtt budapesti elnöke – várják a főpolgármestert is.

Január 24-én az Együtt elnökségének tagjai és aktivisták a Kálvin téri aluljáróban töltik az éjszakát. Meghívták Tarlós Istvánt, Budapest főpolgármesterét is

– áll a párt közleményében azt atv.hu cikke szerint.

Az Együtt elnöke és Pataki Márton az Együtt budapesti elnöke annak szeretne utánajárni, hogy:

a tökéletes budapesti hajléktalan-ellátás ellenére, kedvtelésből töltik-e a hajléktalanok az éjszakákat az aluljárókban

- közölték.

Kedden Juhász Péter azt jelentette be, hogy egy hétig magyar kórházi koszton fog élni. 

Az Együtt vezetője ezzel pedig arra akarja felhívni a figyelmet, hogy szerinte "szegényes menüt kapnak" a kórházban ápolt betegek.

Forrás: atv.hu, Facebook

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Persze.A hajléktalanok tökpoénból "laknak"az aluljáróban kartonpapírágyban,ócska takarókkal ebben a hidegben a hajléktalanszálló helyett.Vagy olyan kalandvágytól fűtve,mint a külföldre költözők,valamelyik agyatlan politikus szerint.Azt mondják ezek az emberek,hogy azt a kevéske kis holmit is ellopják tőlük a szállón,azért nem mennek oda.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
troll6
Az a nagy helyzet, hogy némelyik büszkeségből csak azért sem kér segítséget! Elutasítja, mert önérzetes...
Részben érthető.
szep napot
Peti menj haza Izraelbe mondjuk 10 evre. Elotte lemerunk es meg parizsis (nem diszno) zsomlet is csomagolok Neked.
csipetke
Persze.A hajléktalanok tökpoénból "laknak"az aluljáróban kartonpapírágyban,ócska takarókkal ebben a hidegben a hajléktalanszálló helyett.Vagy olyan kalandvágytól fűtve,mint a külföldre költözők,valamelyik agyatlan politikus szerint.Azt mondják ezek az emberek,hogy azt a kevéske kis holmit is ellopják tőlük a szállón,azért nem mennek oda.
papa.49
A Juhász is tudja reagálni se fog erre, kár a gőzért !!!
Hellcat
Taplós a hármas metró állapotáról is úgy beszélt, hogy nem használta...
Eladott Ország
Nyizsnij-Novgorod- olcsóbban vett vadiúj metrókocsikat, mint amennyiért Budapest felújítottat.
Egy felújított Metrovagonmas metrókocsi Budapestnek 67,5 millió rubelbe kerül, míg egy új Metrovangonmas metrókocsi Nyizsnij-Novgorodnak 17%-kal kevesebbe, mindössze 56,5 millió rubelbe. Mindenki nyugodjon le, a szakértő megmondta: ez azért van így, mert a felújított orosz metró sokkal jobb, mint az új. Vagyis tehát minden pénzt megért. Most nem ér rá mert a pénzt számolja.
Csizmás Kond
...na őt kell megválasztani miniszterelnöknek...kevesebbe kerülne az elszállásolása.
Eladott Ország
Ennyire ostoba ember kevés helyen tölthetne be akár csak portás posztot is, nemhogy egy egész fővárost vezessen, de Magyarország ilyen szempontból is nagyon különleges hely. Mi direkt a degeneráltakra szeretünk szavazni. Imádjuk, ha olyan miniszterelnökünk van, aki olyan béna, hogy annyi megtakarítást sem képes felhalmozni, amiből ki tudná cseréltetni az otthonában a kazánt, ha az tönkremegy.Tarlós tökéletesen illeszkedik az Orbán-rendszerbe. Nem érdekli az ország, az országban élő emberek sorsa. Elvárja, sőt, megköveteli, hogy mindenki járuljon hozzá anyagilag az ő elképzeléseihez, miközben lényegében megveti, lenézi azokat, akiktől a pénzt várja. Pontosan olyan, mint a kormány és az egész búbánatos NER. Rövidlátó, ostoba tapló. Mindössze annyi a különbség, hogy ezt ő ki is mondja.
csipetke
@Eladott Ország: Nálunk minden legalább kétszeresébe kerül,mint máshol.Metrókocsi,vagy közbeszerzés,vagy bármi egyéb,ha a rokoni/haveri kör gazdagodhat vele,a drágábbat választják.Nem jó belegondolni se,mennyi pénzt spórolhattak volna meg,ha tisztességesen ügyködtek volna..
advocat
Jól van! De Nyizsníj Novgorod közelebb van a gyárhoz. És nem kell oda-vissza szállítani a járművet + 10 %(?).
Eladott Ország
@csipetke: Abony és Fegyvernek között autópálya-építési csúcs: 3,8 milliárd forint egyetlen kilométerért. A közel 1 milliárd forint kilométerenkénti felár ráadásul a jelenlegi németországi autópálya-építési árszintet is meghaladja, nem is kevéssel, 60 százalékkal. De a magyarok még búzamezőn is tudnak viaduktot tervezni, hogy több közpénzt le lehessen nyúlni. Vazze, az úszó VB többe került, mint egy Duna-híd.
Jozefina
Tarlós el sem meri hagyni a székét, nehogy valaki elfoglalja!!!
Eladott Ország
@advocat: De az vadi új, a Budapesti meg felújított, ráadásul van benne légkondi is.
Az M3-as metró felújított szerelvényei pontosan úgy fognak kinézni a felújítás után, mint a Nyizsnyij Novgorod-i metró csodás kocsijai...légkondi one...
hirpress.hu/cikkimg/201508/21691.jpg
Eladott Ország
@Jozefina: Azért kell kettős lábbal besegíteni.
csipetke
@Eladott Ország: 15:13 Ezt te is tudod,én is tudom,hogy milyen aljas dolgokat követnek el,hogy a rokonok/haverok gazdagodjanak,mindenkinek tudnia kéne,akkor változna a helyzet áprilisban.Azért én optimista vagyok
1bitang
@Hellcat: De azért meg tudja mutatni, hogy hol van.
Térképen. Gyalog nem találna oda.
quadrocopter
Gyerekek! A Közpénzt Elb**ó Nemzetközi Nagymestert, Páva Zsótit is hívjátok meg, hogy tudja mi az a hajléktalan testedzés!
Eladott Ország
@advocat: A Nyizsnij-Novgorodi metró is kerekeken ment a helyszínre, nem helikopterrel.
kukac50
Orbán Viktort miért nem hívták meg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.