A számos állami forrásból támogatott KÉSZ által szervezett misén beszédet mond Boross Péter, Lezsák Sándor országgyűlési alelnök és Szakály Sándor történész. A Maszihisz levélben figyelemzteti Lezsákot felelősségére. Úgy látják, Horthy kultuszát építeni "a Holokauszt Nemzetközi Emléknapján, minden magyar áldozat emlékének megtiprása. Zsidóké és nem zsidóké egyaránt".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
@Csizmás Kond: bárki, de nem a a Dél-Pesti Vedéglátóipari Vállalat volt vezérigazgatója, III/2-es besúgó, aki már a Kádár-érában is ügyesen megszedte magát, majd a gyalázatos, kárpótlásnak csúfolt rablásnak tevőleges résztvevője volt a lezsák nevű féreggel együtt.
De ha már így van, talán megköszönik horthynak, h tevőlegesen hozzájárult Trianonhoz, majd a biztos halálba küldte a II. Magyar Hadsereget, hogy 30 évvel megnyújtotta a feudalizmust a maradék Magyarországon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@namihami: A tiltakozás mindenki magánügye, példa rengeteg van...pl az egyiptomi keresztényüldözés miatt ki tiltakozott, tiltakozik ?
...és donkanyar...apám nyolc évig volt katona, abból négyet a fronton és négyet az orosz fogságban...sokat mesélt de egyetlen szavával sem hibáztatta Horthyt...és zsidót sem ölt.
Szálasiék a német nyomásra kerültek hatalomra... azt most Merkelen kéne számon-kérd
Equus
@Csizmás Kond: "A tiltakozás mindenki magánügye" Akkor gyakorolja olyan helyen, amit nem a közösségtől lopott pénzen tartanak fenn.
quadrocopter
Nincs itt balhé, majd Köves Slomóka elsimiccsa, kapott elég zsozsót a Gecitől a saját népe megtiprásáért!
advocat
A gulágon politikai foglyok voltak. A malenkij robot? Hát egy ország elvesztett 20 millió embert. A győztes jogán megpróbált helyreállni. (Sztálint csak most, hagyjuk ki.) Az oroszoknak sem volt mit enni. A foglyok ellátást a Vöröskereszt, ahogy tudta azért ellenőrizte. Ha kíváncsi vagy megmutathatom apám leveleit, a nagy Oroszországból. Neki meg hittem. Nem dicsérte Horthyt. A legszebb éveit töltötte a seregben. 6 év? 18-tól 24-ig, majd malenkij robot. Ez azért 8 év.
És ne feledkezzünk meg az első zsidó törvényről sem. Az még kőkeményen Hitler előtt keletkezett!
namihami
@Csizmás Kond: A tiltakozás se magánügy, de a népírtás már közügy. Miért nem tiltakoznak az egyiptomi keresztények, ha üldözik őket. És vajon miért nem tudnak nemzetközi támogatást szerezni maguk mellé?
Ha az apád nem hibáztatta a vitéz Kőbányait, akkori ezek szerint ártatlan? Biztos, hogy az ott elpusztult félmilliónak is ez a véleménye?
Zsidót nem ölt--saját kezűleg. De saját bevallása szerint is antiszemita volt és hűen kiszolgálta a nácikat. Így, helyette, de azok gyilkoltak. Tehát::nem sz@rt a kútba, csak a kávára és aztán beledobta. Mert kb. ez a gyerek fekvése.
Csizmás Kond
@Equus: ...most ezt a zsidókra érted ugy-e...mert azok tíltakoznak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.