A kormány itthon tiltakozik a menekültek ellen, közben Európában tíz kormánypárti EP-képviselő is megszavazta, hogy a civil szervezetekkel együtt kell dolgozni a menekültek érdekében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Kész csoda,,,,,hogy ez a pondró odatalál a székéhez..Azt ,,hogy tudja is ,hogy miről van szó körülötte,,,senki ne várja el tőle.
karma1
@assassin: Nagyon felbecsulod...:o))) EMBER??? Tenyleg? Kulonben meg szerintem azert szavaztak mindannyian igennel, mert kulonben repultek volna az EPP-bol is... Bar azok is megerik a penzuket: mar regen ki kellett volna orbanekat kozositeni maguk kozul... Tavaly aprilisban is csak egy fejmosast kapott toluk, , mert a sajat partcsaladja is ugyanolyan sumak , mint a ma.o.-i leanyvallalata,... Amikor valamire kell szavazni, akkor bizony jol jon az elmebeteg altal vezetett illiberalis orszag szavazata is...:o((((
assassin
@karma1: Ember ő, ahogyan ember Orbán, Mészáros, Habony, Semjén, stb. is. Más kérdés hogy mindegyiket messzire kellene űzni a politikától, megnézném hogy tisztességes munkával mire vinnék, habár Mészáros esetében láthattuk mire ment mint mezei gázszerelő:-)
kokopelli
@assassin: ..még annál is kevesebb?...csak emberszabású?...csak előember?
Még az sem! Gusztustalan féreg!Jók lettek volna a "beléptető-kapui" a déli határra!
Mennyi kerítést lehetett volna megspórolni,és csak leszámlázni!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.