A bíróság szerint Tátrai Miklós védője a perújítási indítványához olyan bizonyítékokat csatolt, amelyek érdemben nem változtatnak az ügyön.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Majd a választás után, persze szép csendben, kiengedik. Viszont addig a napi hírekben 4-5 esetben be lehet mondani, hogy ""Gyurcsány-Sukoró-zsidó kapcsolat"".
Ez a cél. Vakulj paraszt és fidesz-fan.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Majd a választás után, persze szép csendben, kiengedik. Viszont addig a napi hírekben 4-5 esetben be lehet mondani, hogy ""Gyurcsány-Sukoró-zsidó kapcsolat"".
Ez a cél. Vakulj paraszt és fidesz-fan.
szép új világ
"1,2 milliárdos vagyoni hátrány következhetett volna be" Feltételes módban! De nem következett be. Tisztelt Bíróság, Tiborcz Úr mennyit fog kapni a ténylegesen okozott 12 milliárdos kárért?
Madácsi Pali
Az 1,2 milliárd kár köverkezhetett volna be, magyarul 1 Ft kárt sem tudtak bizonyítani.
A arányosak akarnak maradni Orbánra és csatlósaira 10.000 évek várnak.
Clavigo
A vörös fejű moréról,,a nemzet vejkójáról,,és az általa okozott kárról ( by OLAF ),,ha hallhatnánk valamit.
advocat
És ezek után várom, hogy a vej mennyit kap a tényleges sikkasztásért. Kb. 40 év. Arányaiban! Mert álmodni oly' jó'
wagabund
..."A bíróság szerint Tátrai Miklós védője a perújítási indítványához olyan bizonyítékokat csatolt, amelyek érdemben nem változtatnak az ügyön."...

az ügyvéd csak a tiszteletdíjért küzd, az ügyfélnek úgyis mindegy..szerintem kihozhatatlan...főleg választások előtt...
Nessy
Ott követték el a hibát, hogy nem gyakorlatban sikkasztották el az 1,2 milliárdot! Még a Balogh is szentté avatta volna őket, mint a Flórit!
Nessy
@wagabund: kell a híveknek a cirkusz, ha kevesebb a kenyér!
Eladott Ország
"A Sukoró-per célpontja Gyurcsány volt"
Ez koncepciós eljárás. A valódi - jogállami - eljárásokhoz képest ezekben minden fordítva működik. A konkrét politikai törekvések függvényében előbb van bűnös, aztán bűn, amihez utólag konstruálnak jogi eljárást: nyomozást, bizonyítékot, vádat, pert, ítéletet. Az igazságszolgáltatás szervei ennek során nem a jog, hanem a politika szolgálatában működnek. Orbán, Balsai, Budai, Papcsák és a fideszes propagandagépezet végezte a politikai megrendelést. A fideszes befolyás, majd Polt Péter újabb kinevezése óta fideszes uralom alatt működő ügyészség szerepe napnál világosabb. A bírósági szervezet jelentős részét is sikerült már hatalmi befolyás alá vonni: erről szólt a bírák kényszernyugdíjaztatása, a Legfelsőbb Bíróság elfoglalása, az Országos Bírósági Hivatal fölállítása az élén Szájer József feleségével. A Sukoró-ügyet Handó Tünde nem véletlenül helyezte át az illetékes fővárosi bíróság helyett Szolnokra, az ott született ítélet megmutatja, mi volt ennek a célja. És mindezt annak ellenére sikerült átverniük az igazságszolgáltatás gépezetén, hogy még a szintén elfoglalt Alkotmánybíróság is alkotmányellenesnek minősítette az áthelyezést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.