Facebookra is kiposztolta, hogy mit gondolnak róla a diákjai.

Diákjaival osztályoztatta le munkáját egy tanárnő Vas megyében

Tanítványaival osztályoztatta le munkáját Babai-Mező Borka, aki a vépi mezőgazdasági szakgimnázium és szakközépiskolában tanít – vette észre a 444.hu.

A tanárnő úgy gondolja, ha ő értékelheti a diákok teljesítményét, nekik is meg kell adni a lehetőséget, hogy osztályozhassák a tanárt.

Legelégedettebbek a szakmai tudásommal voltatok, legelégedetlenebbek (jogosan) a "rendfenntartási" képességeimmel. Sokan tartanak őszintének és megbízhatónak, viszont a tananyag érdekessé, a módszerek változatossá tétele terén még bőven van mit tennem

- összesítette az értékeléseket a tanárnő, aki legjobb osztályzatot (4,5) a szakmai tudására, a legrosszabbat (2,4) pedig az órai rendfenntartásra kapta.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@Levendula: amíg valaki fel nem dobja...
Az egyik fiamnak nagyon feküdt a magyar nyelv, kitűnő volt belőle mindig..a magyartanár vele húzatta alá pirossal a dolgozatokban található nyelvtani hibákat..ő csak ellenőrizte, és az aláhúzások alapján osztályzott...egy idő múlva kidőlt a bili... egy gyenge magyaros gyerek feldobta, a tanárt "megdorgálták"...
...érdekes módon, utána romlottak a gyerek amúgyis gyenge jegyei
nezelodo
@emerencia: Szerintem meg beledobott egy fél téglát a pocsolyába, és meg fogják utálni a kezdeményezésért. Úgy jár majd mint a kezdő szülész orvos aki nem fogadott el hálapénzt, először csak fejcsóválás, aztán fenyegetés, hogy ezt ne hozza szokásba, aztán hamarosan repült, egészen Skandináviáig.
Lepényleső
A fehér holló esete,a demokráciára nevelés egyik legjobb eszköze?
emerencia
@nezelodo: Megírtam már régebben, hogy Magyar Bálint anno szeretett volna egy gyerekközpontú skandináv jellegű oktatást. A tanárok részéről hatalmas tiltakozás kezdődött, a többségük ragaszkodott a poroszos rendszerhez. Nem merték magukat megméretni egy demokratikus légkörben. Ez a tanárnő viszont bátran megtette az első lépést. Nagyon szeretném, hogy az ö példáján más tanárok is vegyék a bátorságot és talán beindul valami. Még szeretném megélni, hogy a gyerekek/felnőttek közül azok is jól érezzék magukat az iskolában, akiknek manapság gyakorta összeszorul a gyomruk.
nezelodo
@emerencia: Gondold végig, ha ez szokásba jön a megátalkodott tanerő meg a KLIK központokat kezdi osztályozni. A kormányzó úr országában pedig nem lesz játszadozás a demokráciával, azt csak ő gyakorolhatja. (neki dem. a többinek kuss)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.