A GVH kartellgyanú miatt vizsgálódik már lassan harmadik éve, a gyanúsítottak jó kormányzati kapcsolatokkal rendelkeztek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Az egészségügy állapota látatlanban igazol mindent.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Ez csak a véletlenek furcsa egybe esése lehet...Meg különben is.." boldog karácsonyt"",,,,,,oszt jó napot.
quadrocopter
Hoppácska, ömlik vissza a szar a gazdájára!
justhpeter
Az egészségügy állapota látatlanban igazol mindent.
colibri
A GVH lassan 3 éve vizsgálódik és utána az OLAF következik? Ezért tényleg feleslegesen ontja ide az unió az eurómilliókat, ha a tűz közeliek ellopják, a közösből meg fizethetjük vissza! Hüljön rá a bőr erre a sok újgazdag tolvajra!
quadrocopter
@colibri: A GVH ugyanolyan "pártatlan" mint az ÁSZ!
assassin
@Dr plágium: Meg még fognak is ha újra nyernek. Az EU pénzek elfogynak a következő 4 évben, jelentős részük a zsebekbe vándorol, utána meg ki tudja mi lesz. Majd mi, akik hűen itt maradtunk fizetjük vissza az orosz meg soron következő kínai hitelt a gyerekeinkkel együtt.
vitriol
@assassin: ez egy optimista jövőkép, a valóságban még az unokák is fizetni fognak!
assassin
@vitriol: Az is lehetséges. Ami biztos hogy a Fidesz nyerni fog, ellenzék jóformán nincs, a határon túli szavazatok megvéve...A Fidesz fő szavazótábora meg azok akik nem mernek másra szavazni, ill. akiknek elég egy zsák krumpli is. Sokan voltunk Fidesz szavazók mi értelmiségiek, egy részünk felébredt, a másik sohasem fog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.