Bár több mint két hónapja tűnt el Novozánszki Fanni, és a lány holttestét még mindig nem találták meg, a rendőrség nem hagyta abba a keresést: újabb csúcstechnikai eszközöket vetnek be, hogy megoldják a rejtélyt.

Olyan módszereket is felhasználnak a nyomozók, amelyeket eddig csak a filmekben lehetett látni – írja a Blikk.

VV Fanni keresése: a móri mészárlás óta nem vetetettek be ekkora technikai arzenált

A móri mészárlás óta szinte nem volt arra példa, hogy a hatóságok ekkora erőket és ilyen technikai megoldásokat mozgósítsanak egy gyilkossági ügy megoldásához.

Egy egész bűnügyi csoport dolgozik az ügyön, drónokkal, kutyákkal és élőlánccal is keresik a testet, de most még a szokásosnál is sokkal több szakértőt vont be a rendőrség. Szakvéleményeket kérnek nyom-, technikai és DNS-szakértőktől, a szakma legjobbjai segítik a nyomozók munkáját

– mondta lapunknak egy, az ügyet jól ismerő bennfentes, aki azt is elárulta, hogy számára is meglepő, milyen drága, ritkán használt eljárásokat alkalmaznak az ügyben.

A Blikk emlékeztet rá, a rendőrség egy dunaújvárosi, korábban MSZP-s színekben a helyi választáson induló férfit gyanúsít Fanni megölésével.

A férfi beismerő vallomást nem tett, ám kamerafelvételek is bizonyítják, hogy ő vitte le az ölében a lányt az eltűnésének éjszakáján a garázsba.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: police.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Ugyan már, hisz a mobillopásos sztori is bukta lett a pintéreknek, akkor egy ölés?
Szarban vannak m ha nem menőzni kell a szolgálati kocsikkal!
cirip
Nem egyedükl gondolom, hogy él ez a díszmadár.
Sámannus
Akkor pofára esésből sem lesz hiány.
Ott is főrendőrök játszottak pandúrost, meg Derickest, a tettesek meg eltűntek mint a kámfor.
vukkocska
Semmi bajom azzal, hogy nagy erőkkel keresik az eltűnt lányt, hiszen a szülőknek egy nagy fájdalom, hogy esetleg a gyermekük gyilkosság áldozata lett. S nem párhuzamot vonva a két gyilkosság között, de miért nem lehetett Gy. Krisztina - a soroksári fiatalasszony - ügyében azonnal mindent bevetni, ahol a friss nyomok esetleg segítséget nyújtottak volna a gyilkos elfogásában. Négy és fél éve időnként bedobnak valami lényegtelent a nyomozásról, a szülők fájdalma pedig nem enyhül. Némi, minimális megnyugvást a gyilkos elfogása jelentene számukra.
peterkelemen
A móri mészárlás esetén nem a tettesek ülnek. Lefizettek egy csomó embert akkoriban a hatóságok. Azóta sem tudja a nép kik voltak ott pontosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.