Orbán Viktor még a gonoszságban sem hisz. Nem hisz semmiben. Köztudomású, hogy Orbán Viktor fölső apparátusa (ez nem egészen azonos a kormánnyal) 1300 menekültet fogadott be Magyarországra. Evvel szoros összefüggésben elég nagylelkűen pénzelt menekülteket segítő humanitárius szervezeteket, mint például a Menedék Egyesületet, de a belügyminisztérium – mint kiderült – támogatta a Jövőkerék alapítványt is, amely a „migránsok vállalkozóvá válását segíti elő”.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Gazsi a vicces ember

Valahogy ez is inkább megértésről szól, mint egyértelmű kiállásról

A derék hvg.hu „TGM: Röviden az 1300 menekültről” adja közre a mester legújabb dolgozatát. Nos már a témaválasztás is meglehetősen pikáns nem is beszélve a hangneméről és nem csak az „őszintétlenség ” a feltűnő, de a „Ez a jelentékeny államférfi”, hogy a „Orbán Viktor titokban rendes, tisztességes ember. Humortalan olvasóinknak segítségül: tréfáltam.”-ről ne is tegyünk említést.
Ami pedig valóban az izgalmas, hogy ennyire futotta a mi jó Gazsinktól. Valahogy nem futotta egy nyekkre sem az Őfőméltósága ünnepi miséjéről és annak időzítéséről.
Csak ki ne derüljön, hogy az évek óta nagy hangon szajkózott véleménye, mely szerint Orbán nem antiszemita csak egy tréfácska volt! =))
Sámannus
"de a belügyminisztérium – mint kiderült – támogatta a Jövőkerék alapítványt is, amely a „migránsok vállalkozóvá válását segíti elő”. Na emberek most szakad rátok az ég!
El ment az esze ennek az országnak. Ez már egy őrültekháza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.