A Nemzeti Szégyen Kormánya működéséről.. A Magyar Zsidó Múzeum és Levéltár igazgatónője, aki az ATV tegnapi műsorában megfogalmazott három kérdést a holnaputánra tervezett Horthy-emlékmisével kapcsolatban. Engedje meg, hogy fogadatlan prókátorként, de méltóságában érintett hazafiként és magyar állampolgárként válaszoljak az Ön által feltett – talán költői – kérdésekre.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A Bokros, a jelek szerint, nemcsak a számok, de a szavak területén is otthon van. Tökéletesen összeszedett és a lényeget megfogó írás.
Kár, hogy azok nem olvassák el, akiknek kellene. Vagy ha el is olvassák, érteni akkor se értik. Hiszen fideszesek, nem érteniük kell, hanem hinni és imádni.
1magyar
Hülye koholmány, a zsidók vígan és megtisztelve élnek Mo-on. Bokroska inkább arról készíttessen egy statisztikát, hogy milyen kártékony volt a népre a fogorvosi ellátás fizetőssé tétele!!!
peterkelemen
Így igaz. Fasiszta Orbán és bűnbandájának a történelem szemétdombján van a helye annak is a alegalján.
peterkelemen
@1magyar: Ebben tévedsz. A magyar zsidóság megosztott. Egyrészük lehet vígan él, de egyrészük meg nem. Sok az áruló, gerinctelen köztük, akik meghajlottak Orbánnak akárcsak annak idején Hitler alatt is.
Csizmás Kond
Az, hogy mi volt az indíték lehet magyarázni de csak a szervezők tudják az igazat. Szerintem ha akaratból volt akkor bosszantásnak szánták. Amit meg ez a hókuszpók összehord az ugyanolyan gyalázkodás mint amit megkritizál. Intelligens ember nem nem avatkozik bele mások vitájába főleg nem vallási dolgokba amikor önmagát nem tartja annak. Az antiszemitizmus egy kitalált handabanda, sőt semmilyen szemitizmus nem is létezett más okból csak pénzszerzés, meg szemrehányás, gyalázkodás miatt.
Holnap azok is antiszemiták lesznek akik a muzulmánokat ma nem akarják eltartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.