Kivonultak a kormánypárti képviselők az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának csütörtöki rendkívüli üléséről, így a testület határozatképtelen volt.

Szél Bernadett Kövér Lászlóhoz fordul a Fidesz kivonulása miatt
Fotó: Kovács Tamás/MTI

A bizottság szocialista elnöke ezután bejelentette, levélben kér tájékoztatást Soros Györgytől úgynevezett tervéről, és február 8-ra újra összehívja a testületet.

Németh Szilárd, a bizottság fideszes alelnöke megismételte:

az LMP-s Szél Bernadett jelenléte egy olyan ülésen, ahol a "Soros-tervről", a "Soros-hálózatról" van szó, nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ezért nem járulnak hozzá a bizottság munkájához.

A kormánypárti politikus szerint ha az ülésen olyan emberek vannak jelen, akik Soros György szervezeteiben vállaltak munkát, köztük ráadásul egy olyan migránsokkal foglalkozó szervezetben, amelynek vezetője "különbnek gondolja a migránsokat a magyar embereknél", az nemzetbiztonsági kockázat.

Szél Bernadett úgy fogalmazott:

a kormánypárti politikusok "megpuccsolták" a testület munkáját. Azt mondta, Kövér László házelnökhöz fordul, és szeretné, ha az igazságügyi bizottság is véleményezné a nemzetbiztonsági bizottsági ülésen történteket.

Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke szerint a kormánypárti képviselők lehetetlen javaslatot tettek arra vonatkozóan, hogy a bizottsági tag Szél Bernadett ne vehessen részt – egy ráadásul a belügyi államtitkár javaslata nyomán nyíltra tervezett – ülésen.

A jobbikos Mirkóczki Ádám úgy nyilatkozott: Németh Szilárd vagy "hazudik", amikor azt állítja, Szél Bernadett nemzetbiztonsági kockázatot jelent, vagy az Alkotmányvédelmi Hivatal "trehányul" végezte a munkáját, amikor az LMP-s képviselő átvilágításán nem tárt fel kockázatot. Utóbbit a jobbikos politikus kevésbé tartja valószínűnek.

Molnár Zsolt az ülés elején elmondta: a bizottság LMP-s és jobbikos tagjaival együtt házszabályszerűen kezdeményezték a rendkívüli ülést, hogy válaszokat kapjanak az úgynevezett Soros-tervről, mivel annak létét állítása szerint az elmúlt két évben egy nemzetbiztonsági bizottsági ülésen sem támasztották alá a szervek. Erről az első napirendi pontban Orbán Viktor kormányfőt hallgatták volna meg. A Miniszterelnöki Kabinetiroda azt közölte, a szakminiszterek már elmondták az ezzel kapcsolatos információkat, ezért az ülésen Orbán Viktor nem vesz részt – ismertette Molnár Zsolt, aki szerint ez is azt igazolja: nincsenek bizonyítékok a "Soros-terv" létezésére.

Megjelentek ugyanakkor a titkosszolgálatok és a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal képviselői, Papp Károly országos rendőrfőkapitány, és Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Kontrát Károly leszögezte: a szolgálatok és az illetékes szervek a nemzetbiztonsági bizottság ülésein már többször is igazolták a Soros-terv létezését.

Bár az ellenzéki képviselők az ülésen kívül is meghallgatták volna a meghívottak tájékoztatását, az államtitkár azt mondta: a törvény szerint a határozatképtelenség miatt nem kötelesek beszámolni, s ehhez tartják magukat.

A meghívottak távozását az ülésteremből Molnár Zsolt úgy kommentálta,

a kormány is így fog majd távozni április 8-án. Erre válaszul Kontrát Károly úgy felelt: "ebben ne reménykedjen elnök úr".

Molnár Zsolt elmondta, még a parlamenti ülésszak kezdete előtt újra kezdeményezni fogja a testület összehívását.

Mirkóczki Ádám javasolta, hívják meg Pintér Sándor belügyminisztert és Altusz Kristóf külügyi helyettes államtitkárt. Molnár Zsolt támogatásáról biztosította a javaslatot, és közölte, csütörtökhöz két hétre újra összehívja a nemzetbiztonsági bizottság ülését. Orbán Viktor kormányfő is kap "még egy esélyt", hogy válaszoljon a "közéletet tematizáló" kérdésekben, mint az országba 1300 befogadott menekült ügye és az úgynevezett Soros-terv – mondta a bizottsági elnök.

Közölte azt is, levélben kér Soros Györgytől tájékoztatást az úgynevezett Soros-tervről, s az üzletember válaszát a teljes közélet megkapja majd. Németh Szilárd a sajtó munkatársaitól értesült erről, és azt mondta: Molnár Zsolt túllépi a hatáskörét, ha a testület elnökeként levelet ír Soros Györgynek, amelyről vele, a testület alelnökével nem is egyeztetett.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Úgyhogy a Fidesz eldöntötte, hogy ki a nemzetbiztonsági kockázat. Az összes Soros-ösztöndíjat zsebre dugó fideszes nagyágyú nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot, Szél Bernadett, vagy azok, akikkel kapcsolatban áll, azok igen. Mert ők azt mondták. Szerencsére a körözött terroristákkal purparlézó Orbán Viktor sem jelent nemzetbiztonsági kockázatot. A sötét múltú arab maffiózók magyar állampolgársága ügyében lobbizó Semjén Zsolttal sem merülnek fel aggályok, és a letelepedési kötvényekkel üzletelő Rogán Antal sem jelent problémát. A nemzetbiztonsági kockázat itt mindenki, aki a Fidesz Soros-elmebaját nem támogatja, vagy egyenesen kiröhögi. Szerintem változatlanul érdemes lenne elmerengeni azon, hogy ez már a fal, vagy még mindig van idő hátrálni. Németh Szilárd inkább Orbán Viktor nemzetbiztonsági átvilágítását szorgalmazná, mert szégyen, hogy olyan személy lehet miniszterelnök, aki ezen nem esett át.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Szél Bernadett jelenléte csak ürügy a Fideszes mocskok számára, hogy kivonuljanak, így lehetetlenítsék el a Soros témával kapcsolatos kellemetlen kérdések feltételét!
Eladott Ország
Úgyhogy a Fidesz eldöntötte, hogy ki a nemzetbiztonsági kockázat. Az összes Soros-ösztöndíjat zsebre dugó fideszes nagyágyú nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot, Szél Bernadett, vagy azok, akikkel kapcsolatban áll, azok igen. Mert ők azt mondták. Szerencsére a körözött terroristákkal purparlézó Orbán Viktor sem jelent nemzetbiztonsági kockázatot. A sötét múltú arab maffiózók magyar állampolgársága ügyében lobbizó Semjén Zsolttal sem merülnek fel aggályok, és a letelepedési kötvényekkel üzletelő Rogán Antal sem jelent problémát. A nemzetbiztonsági kockázat itt mindenki, aki a Fidesz Soros-elmebaját nem támogatja, vagy egyenesen kiröhögi. Szerintem változatlanul érdemes lenne elmerengeni azon, hogy ez már a fal, vagy még mindig van idő hátrálni. Németh Szilárd inkább Orbán Viktor nemzetbiztonsági átvilágítását szorgalmazná, mert szégyen, hogy olyan személy lehet miniszterelnök, aki ezen nem esett át.
maszk
Szél már eleget fizetett Kövérnek, ezért igazán csinálhatna már valamit a pénzéért.

Mindenesetre nem tudom miben bízik, Szél, mert Kövér már régen kivonult mindenhonnan, ami kicsit is normális - testben és lélekben.
Peller Anikó
A Bernike naiva a kövér disznóhoz fordul. Azt mit is mondana neki, óvóbácsi pisíni kell?
Zeta
Itt már nem is a "Soros" tervet kell vizsgálni , hanem Orbán szerepét, az ország gamis informaciókkal való ellátásáról. Az országba beengedett , bűnözőkhöz kapcsolgató személyekről, azok segítőiről.
nevemnick
Mária országa helyett, hataloméhes, ostoros egysejtű rablók hatalma alá vont ország lettünk.
Csizmás Kond
Többet ne szeleljenek...mars vissza dolgozni.
Eladott Ország
@Peller Anikó: A hataloméhség a Fidesz vezérmotívuma akár csoportosan, akár egyenként nézzük a fiúkat. Ebben a kategóriában listavezető Kövér László a büdösbunkó stílusával, az ellenzéki képviselőkkel és az újságírókkal szemben tanúsított arrogáns pofátlanságával, a saját kis magánhadseregével, a megfellebezhetetlen parancsolgatási kényszerével és az artikulálatlan hörgésével, amint valaki ellent mer mondani őfelségének. Kövér László nevű ember, aki soha nem tudott és soha nem is fog tudni kivergődni a lánctalpas tahóság öröklött sötétségéből, de úgy kellene tennie, mintha államférfi lenne. Ez annyira megy neki, mint elefántnak a piruett.
ila51
nem is tudom ebben a diktatúrában , hogy is tűrik hogy különböző szelek fújjanak
...jól néznénk ki , ha mindenki beszólogatna , akár nő , feka , vagy nyomi.
Apropó , a napidíjukat visszatették - e már a perselybe ?
lampa laz
Bő szókincsünk ellenére sem lehet már jelzőt találni erre a nagydarab állat, tahó német szilárdra. Erről a migráncsozó, sorosozó faszságról már nem is beszélve amit kizárólag az idióta barom szavazóik miatt tolnak naponta a képünkbe, na meg azért, h tereljék magukról h mindent aláírnak Brüsszelben itthon meg az ellenkezőjével hülyítik az embereket. Jobb lenne ha rádöbbenne végre mindenki, h 8 évig azért hazudtak, h nyugodtan szétlophassák az országot.
ila51
@lampa laz: ...itt a végén , azért kicsit tévedtél ...nagyon szét nem megy , csak abba a pár piszkos marokba . Arra ügyelnek.
Csizmás Kond
@lampa laz: ...szerintem meg az a barom aki ilyen stílusban ítél meg másokat egy szavazással kapcsolatban.
Aki Én
@Csizmás Kond: Te mi a f@szt pofázol bele a magyarországi belügyekbe? Formálj véleményt a buta haverjaiddal a sarki román kocsmába te ártalmas kibic.
Aki Én
,,Világos, mint a vakablak. Németh Szilárd elkezdte, a Fidesz folytatja: Németh Szilárd ócska politikai véleményét teljes mellszélességgel támogatják. Nem baj, hogy nincs rá törvényi felhatalmazás, nincs olyan előírás, ami alapján egy parlamenti párt egy másik parlamenti párt tetszőleges tagját véleménykülönbség és ordas rögeszmék okán kitilthatná egy bizottságból, de megcsinálják. Mert az elmebaj, a gátlástalanság nem lehet ellenzékben."

kolozsvaros.com/rovidek/szel-bernadett-lyukat-furt-nemeth-szilardba-de-az-egesz-fidesz-belesantult/
Madácsi Pali
'a kormány is így fog majd távozni április 8-án. Erre válaszul Kontrát Károly úgy felelt: "ebben ne reménykedjen elnök úr"
A kijelentés alapján fideSS-nek kész térve van a választások megpuccsolására! Kontrát kijelentését nagyon komolyan kell venni. Azonnal ki kell vizsgálni a bizottság előtt a titkosszolgálatok bevonásával. Kontrát vagy tagadja a kormány választások útján való leválthatóságát, vagy tud a választások készülő megpuccsolásáról. Mind a kettő alaptörvény ellenes.
wagabund
"egy olyan migránsokkal foglalkozó szervezetben, amelynek vezetője "különbnek gondolja a migránsokat a magyar embereknél",

ez a mondat kiverte a biztosítékot...kiakurvaanyja az az ember, aki a magyar emberekről ezt meri állítani?...amúgy az, aki ezen a véleményen van, nem is lehetne szabadlábon.. elmekórtani vizsgálóban kellene élnie..és sünt szarnia..

ez a fasiszta vezető éljen a tőlünk különb migránsokkal, akiket annyira tisztel...főleg az ágyukban..oda való.
wagabund
"Szél Bernadett Kövér Lászlóhoz fordul a Fidesz kivonulása miatt"

addig fordul hozzá, amíg jól meg nem bünteti..tudhatná, hogy felesleges.
Yoda69
Azert szogezzunk le egy tenyt: Soros Gyorgy egyetlen migranst sem hozott az orszagba, ellenben orbanviktorral, aki 1300 kvotamigranst es 20.000 penzes migranst hozott a nyakunkra. Utobbiak raadasul minden atvilagitast nelkul jottek, es van kozottuk koztorvenyes bunozo is.
Ezekutan nonszensz soros-tervrol es soros-migransokrol beszelni.
Sokkal helytallobb az orban-migrans kifejezes, es az orban-terv terv.
desiro
Meg vonni a fizetésüket ahogy ők csinálják. A melósnak a munkahely az munkahely és nekik?
Eladott Ország
@Madácsi Pali: ma, 12:46; Ha Kontrát Károly és társai sokat játsszák az agyukat úgy végzik, mint a kárpátok géniusza. Mit képzel magáról ez a bunkó szarházi tahó, f*szparszt! Azt hiszik, hogy örök hatalmat kaptak! Hát menjen a jók*rva anyjába!
maszk
A fucking mosónők, fucking korán halnak. /by Attila József)
Azt a fuckingját nekije!!!

Get fucking out here fucking durbincs
wagabund
@Horizont: ez a mondat tényleg elhangzott, méghozzá a 2015 -ös nagy roham idején a Keletinél..

ha kívánod, akkor nem hiszem el...ezen ne múljon...
desiro
@durbincs: menj haza muszkába a mai kiosztásodat megkaptad.
quadrocopter
@durbincs: Csicska, ma is szar napod van, hány farkat fogdostál ma? Látod, hülye, hogy lehet farok nélkül is szopni?
quadrocopter
Piszkosul fosnak a tervezett kéklrdésektől, a megpucolást választották gagyiék!
quadrocopter
@durbincs: Még mindig udvarolsz a farkamnak, csicska?
Peched van, csicska!
A bácsi nem a kanszerelmet díjazza!
Azért nem tudsz értelmesen megszólalni, mert mindig mások farka van a szádban!
quadrocopter
Nocsak, végül Szél tiltotta ki a Rezsihájast az ülésről? Buruhahahaha...hihihihih...
silber13
@HorizontHagyd, eredendően bunkó paraszt, így született, náluk az egész család ilyesmi!
silber13
@durbincs: Mellesleg csak srkövet, fejfát emlékművet lehet döntögetni, sírfelíratot nem, maga suttyó!:-))))))
SystemError
@durbincs: Megint anyád ruháiban benarkózva pózolsz? Illegális kvóta-migráns panda? Mondok valamit, semmi? Cica konzerv?
maszk
Ma Magyarországon nincs nagyobb nemzetbiztonsági kockázat Orbánnál.
A NATO már nem oszt meg bizonyos információkat Magyarországgal, mert attól tartanak, hogy Orbán Viktor elmondja az oroszoknak.

Ezt a szégyent!
Clavigo
@durbincs: @Shikari: Gyagyások,,,egymással nem szoktatok beszélgetni ?
koszpeko
@Clavigo: Lehet, hogy ugyan az a kettő?
SystemError
@Clavigo: nem gyagyások csak kollégák...
Clavigo
@silber13: 18.32. @durbincs a mutterját szokta " döngetni "...
koszpeko
@Clavigo: Durbincs?Dőngetni?
Meg lát egy puncit elszalad a gyógyszertárba ragtapaszért mondván, hogy nyílt seb.
maszk
@Shikari: Te gecibb vagy durbincsnál, mert valamennyire tanultabb vagy nála, de ahogy együtt fújod a rezet a vérprimitívvel, az tesz tesz aljasabbá.
Te tudod valamilyen szinten értelmezni a valóságot, de mégis ellene vagy, mert egy vakhitű vagy.
Neked nem számít a valóság, csak a fidesz.

Tudd, hogy ha nyertek is, az egész világon mindenki tudni fogj, hogy mennyire elvetemültek vagytok.
Kibaszott orosz csicska!

Ránkhúzátok az oroszokat újra?
Nincs mentségetek!
maszk
Undorodom az oroszoktól!
Még egy ilyen fekália nyelvet, amit ezek a bugrisok öklendeznek ki...
Kibaszott barbár népség.
Ha nem lennétek oroszok gecik, sokkal jobb lenne a világ!
maszk
@Shikari: Most vettem észre, hogy te megszólítottál.
De tényleg?
Ez valami kényszeres volt nálad?
Putyin Európa utolsó bástyája?
Ezt el sem hiszem, baszd meg!!!

Ugye nem baj, ha nem kezdelek elküldeni oda, ahova való vagy?
A GECI OROSZOK!?
Te beteg vagy, ember!
maszk
Annyira elvakultak a geci fideszesek, hogy ezt is beszopják.
Ugye nem baj, ha én kérek elnézést helyettetek?

Oroszok SOHA többet!
vadnarancs
Fostok, mi, a kurva anyátokat! Menekültök? Meneküljetek csak, a népharag hamarosan utolér benneteket!
vadnarancs
@Shikari: Te csak a seggnyalást érted seggfej, akkor minek ugatsz bele?
human
Ezek a fideszesek kivonultak mikor ellenzékben voltak, kivonulnak mikor kormányon vannak. Az országból, abból nem akarnak kivonulni maguktól.
maszk
@Shikari: Mert te érted.
Mesélj a te megértésedről.
Mesél az erdő - ez jelent neked valamit, te agyhalott?

www.youtube.com/watch?v=mqpIOxKWMtg
maszk
@Shikari: A 3.58-tól kezdődik a neked való, te náci kommunista kiscsíra.
Az oroszokat vissza?
Te beteg állat !!!
maszk
Tudod, ezt el kellett bujtatni, de akik igazán tudták, hogy miről van szó, azok tudták.
Már nem kell elbujtatni, de te, meg a fajtád most sem tudja.

Kötelezően oroszul tanítanak embereket?
Újra ide jutottunk?
Mag a jó Q anyád, aki a világra szart!

Nincs az az isten, hogy én valaha is orosz bármi közeli legyek.

Arról írjál, hogy északon már egy orosz támadásra készítik fel az embereket!
Azt a jó Q életbe!!!
Undorodom tőletek, basszátok meg fidesznyikek!
lampa laz
@Csizmás Kond: szőrös, ezekszerint már regisztráltad magad a levélszavazásra a többi haszonleső határontúlival együtt.
quadrocopter
@Shikari: Te, pici bogár! Téged miért ütnek, csak nem azért, mert hülyébb vagy a sok évi átlagnál és a húgyagyú debil a cimborád?
Zsák meg a foltja, pici bogár...
quadrocopter
@durbincs: Csak a szokásos...ma hány farkat markolásztál, buzzancs? Még mindig csücsörít a szád, a strand férfiöltözőjében?
És a Tesco wc.-jében?
quadrocopter
@durbincs: Csak a szokásos...ma hány farkat markolásztál, buzzancs? Még mindig csücsörít a szád, a strand férfiöltözőjében?
És a Tesco wc.-jében?
quadrocopter
@durbincs: .Ma hány farkat markolásztál, buzzancs? Még mindig csücsörít a szád, a strand férfiöltözőjében?
És a Tesco wc.-jében?
Főlökött
Bocsika, de nekem erről tudjátok, mi jött le, ahogy hallottam alelnök Szirárdunkat nyilatkozni ? -> Németh Szilárd, nemzetbiztonsági kockázatot jelent az országra nézve és Alkotmányvédelmi Hivatal "trehányul" végezte a munkáját vele kapcsolatban !

Ennyi és nem több.
kukac50
Azok a Fideszesek jelentik a nemzetbiztonsági kockázatot akik kivonultak! Képtelenek kérdésekre válaszolni! Remélem arra a napra nem jár Nekik fizetés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.