Olyan hírhamisítást, mint amit az LMP-vel művel a kormánymédia, eddig csak a nemi orientációjában is megtámadott Vona Gábornak jutott. A hatalom most nem csak az ökopártra céloz. Ez az üzenet szól Simicska Lajosnak és a Jobbiknak is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maszk
Már minden az övék, de mégis rettegnek.
Miért?

Disszonancia.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
assassin
@Clavigo: Elég az is ha leszavazzuk őket.
Béla333
@assassin: 13.49
Hát... ha az ország szakadékba csúszására fogadtál, akkor már értem.
Hány év kell neked, hogy leessen a szürkehályog a szemedről?
Eladott Ország
Mi tudjuk, hogy a korrupt gecik lopnak, de már ők is tudják, hogy tudjuk. És tudják, hogy ebből már nem lehet kihátrálni, nem tudnak elsunnyogni. Innen nincs – kurvára régen nincs – visszaút. Tudják és fosnak. És habognak, óbégatnak. Imádkoznak, sorosoznak, simicskáznak migránsoznak, Nincsenek válaszok, tények, adatok. Semmi nincs, csak a szemünk előtt kibontakozó dráma, a rettegő, megháborodott középszer vérbe borult szemű óbégatása. Ez már nem vicces, bár soha nem volt az. Ez szét fog zuhanni és az nem lesz szép látvány. Ezeknek már egyetlen út maradt: a totális diktatúra, amikor a háborodott elme minden parancsát teljesítik az erőszakszervek, amikor már csak a fizikai erőszak képes féken tartani az elégedetlenséget, a felháborodást.
assassin
@Béla333: Csak reálisan próbálom értékelni a jelenlegi állapotot. Én is a Fideszre szavaztam 2010 - ben, 2014 - ben életemben először senkire, de most megint fogok, persze nem a Fideszre, inkább csak ellenük. Viszont amit az LMP meg a Jobbik művel azt nekem nem veszi be a gyomrom, igaz amit a DK csinál azt sem, de valakire szavazni kell, a Mészáros félék gazdagodását már nem vagyok hajlandó tovább támogatni.
Béla333
@assassin: 14.24
A te döntésed, csak azért úgy halkan kérdezem: látod annak a leghalványabb jelét, hogy az Együtt, az MSZP, a Momentum és a DK összefognának azért, hogy mindannyian Karácsonyt támogassák???!!!
Elég lidérces álom!
assassin
@Béla333: Nem látom igazából, de jelenleg igazi alternatíva híján ezt tartom a legjobb választásnak. Egyébként meg majdnem mindegy, szinte lehetetlen hogy ne a Fidesz nyerne 2018 - ban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.