A Fidesz szerint Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje azokkal paktált le, akik anno elvettek egyhavi nyugdíjat.

Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje azokkal paktált le, akik elvettek egyhavi nyugdíjat a nyugdíjasoktól – közölte a Fidesz csütörtökön közleményben.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte, hogy Karácsony Gergely sajtótájékoztatóján azt ígérte, megválasztása esetén évenként egyszeri, az átlagnyugdíjnak megfelelő mintegy 120 ezer forintos juttatást ad a nyugdíjasoknak.

A Fidesz azt írta, mindegy, hogy mit ígérget Karácsony Gergely a nyugdíjasoknak azok után, hogy azokkal a szocialistákkal "paktált le", akik elvettek egyhavi nyugdíjat. Karácsony Gergely annak a szocialista pártnak a miniszterelnök-jelöltje, amely a nyugdíjasokat sorozatos megszorításokkal sújtotta: duplájára emelték az élelmiszerek áfáját és háromszorosára a gáz árát – olvasható a Fidesz közleményében.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nem egy valódi havi nyugdíjat vettek el, hanem a 13. havit, mert világválság miatt meg kellett azt szüntetniük, mint ahogy más területen is voltak megszorítások.

Persze, van olyan kormány is, amelyik nem is adott azóta sem 13. havi nyugdíjat, pedig ömlik a pénz az EU-tól is, és a gazdaság emelkedik. Még lenyúlásokra is bőven jut.
Qqberci
Bezzeg OGV egy komplett nyugdíjkasszát einstandolt és az ÁFA-ra is rátett egy lapáttal...
quadrocopter
A birkáék meg azokat támogatják, akik ellenzékből még adtak volna 14. havit is, de hatalmon gyorsan elfelejtették!
Mi, gecikék?
relatív
Ez a ' gumicsont-húzogatás ' csak a buta embereknek szánt valami, ahelyett, hogy bármilyen mértékben az állampolgárok érdekében tenne ez a regnáló egy picike kedvezőt IS !!!

Ismeretes, hogy a 13. havi nyugdíjat a szocialista kormány adta (akkor remélve annak gazdasági biztosításának lehetőségét ), amit a később bekövetkezett világ-válság országunkat IS érintő hátrányainak következtében ' ideiglenesen ' felfüggesztett !!!

Sajnos a későbbi ( mai ) regnáló annak ellenére, hogy gazdasági viszonyaink szerintük jól alakulnak, mégsem állította vissza azóta sem !

Így ezt a ' felvetést ' ennek fényében ítélje meg az egyes szavazó ez év áprilisában !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.