Az egészséges életmódról és a méhnyakrákról szóló előadásra hívták Miskolcon a 18 éves középiskolásokat, helyette viszont kampányt kaptak Csöbör Katalin fideszes képviselőtől.

A 444 cikke szerint még január közepén tartottak egészségvédelmi előadást olyan 11. és 12. osztályos tanulóknak, akik már betöltötték a 18. életévüket. 

A cikk szerint az előadást először Az egészséges életért, majd A méhnyakrák ellen címmel hirdették meg, a Klebelsberg Intézményfenntartó rendelte oda a fiatalokat. 

A rendezvényt a Nő A Siker alapítvány szervezte, Facebook-oldaluk szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház klinikai onkológusa, Dr. Révész János, és Papné Farkas Erzsébet, vezető védőnő tartottak volna előadást. 

Méhnyakrákról szóló előadásra hívták a fiatalokat, fideszes kampányolt nekik helyette

Fotó: Facebook/Csöbör Katalin

Ehelyett azonban Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő (az alapítvány fővédnöke) tartott a fiataloknak előadást, amelynek elején megkérdezte, ki a köztársasági elnök, majd a válasz után arra is rákérdezett, ki a miniszterelnök.

Reméljük, még jó sokáig ő lesz!

- jelentette ki a válasz után a cikk szerint Csöbör.

Az országgyűlési képviselő eztán Magyarországról szóló videókat vetített ki nekik, majd arról is volt videó, hogy régen az ország nagyobb volt, ezután pedig megyei vonatkozású kisfilm jött. A méhnyakrák helyett a megyei fejlesztésekről beszélt Csöbör, az egészséges életmód témáról pedig a 444 szerint úgy adott elő, hogy saját képeit vetítette ki, amin fitneszezett, stb. Némelyik képen Orbán Viktorral volt együtt látható. 

Egy másik előadó már rákanyarodott az egészségügyre, de ő is csak az egészségügyben elért fejlesztési sikerekről beszélt – idézte a diákok elmondását a lap. 

Az előadás végeztével "Szűz Víz" elnevezésű vizet osztogattak mindenkinek, amiről Csöbör megjegyezte, ő napi négyet is megiszik ebből. A forgalmazó honlapja szerint "fogyasztásával megelőzheted, hogy komolyabb betegségek alakuljanak ki nálad".

A 444 kereste a képviselőt, de a cikk megjelenésig nem válaszolt nekik.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A rákot is felhasználják kampányra. Gratulálok. Temetésekre is ki fognak járni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@rohács1926: Én mindenkit megértek aki normálisan a témáról ír, lehet az embernek ,,rossz napja,, mikor vitriolosabb az írás, lehet még ,,rosszabb nap,, mikor kitolnak veled, esetleg trágár megfogalmazásban írsz, de a vélemény, az a fontos, nem az hogy hány lábad van !!!
Csak ezt itt többen nem képesek megérteni, nem akarok most felsorolást tartani mindenki tudja kikre gondolok !!! Viszont ők meg a számomra nem relevánsak !!! Örülök neki, hogy sokszor egyezik a véleményünk !!!
rohács1926
@human: ma, 19:50
Igen, ki. Abban az esetben ha éppen ott, és akkor hatásosan tudnak kampányolni.
Az erkölcsi részét majd Zsóti rendezi. Bár a hívők részéról gondolom nincs is arra igény.
rohács1926
@papa.49: ma, 22:58
Minden rendben, ezek szerint nem vagyok "túl elvont, és érthetetlen".
papa.49
@rohács1926: Nem akinek van ,,egy csepp esze,, az megérti mit akarsz mondani ...
A többi meg aki nem tudja, vagy csak nem akarja megérteni NEM SZÁMÍT !!!
justhpeter
Szerintem pedig Miskolc megérdemli Csöbört. Erre a szintre szavaztak, amikor megválasztottál Csöbört, a faluromboló polgármestert, és az összes fideSS-csicskát.
JAJMÁR
@justhpeter: Igen,? ha ez így viszonyul, akkor fejezd be de ...

..

Ha Miskolc megērdemli Csöbört, mert megvàlasztottàk, akkor akkor Magyarorszàg megèrdemli...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.