Az MSZP péntek reggel közleményben jelezte, hogy Bárándy Gergely országgyűlési képviselő minden párttisztségéről lemondott és nem indul a 2018-as választáson. Bárándy mandátumát még kitölti.

A 24.hu cikke szerint az MSZP péntek reggel sajtóközleményben jelezte, hogy országgyűlési képviselőjük, Bárándy Gergely lemondott minden párttisztségéről és nem kíván indulni a 2018-as választáson. Sem függetlenként, sem másmilyen párt színeiben. A politikus az MSZP Országos Etikai és Egyeztető Bizottságának elnöke volt, három cikluson keresztül volt országgyűlési képviselő.

Jelen helyzetben és a jelenlegi viszonyok között, országgyűlési képviselőként, számomra vállalhatatlanná vált a folytatás. Most visszatérek civil szakmámhoz, az ügyvédséghez, s így több időm jut majd a tudományos munkámra is

- közölte Bárándy a közleményben.

Lemondott az MSZP-s politikus, nem indul a választáson

Fotó: wikipedia CC BY 3.0/Tibor Végh

Bárándy a parlamenti ciklusát kitölti az MSZP-frakcióban.

A képviselő a közleményben a 24.hu cikke szerint azt írta, "ez nem feladást jelent, nem jelenti azt, hogy a jövőben ne vállalna majd közéleti szerepet, és hogy ne keresné továbbra is aktívan annak a módját, hogy egy egységes, de legalábbis egységesebb demokratikus ellenzék megteremtésével, miként lehet visszatéríteni Magyarországot a jogállami fejlődés útjára."

A lap szerint a bejelentésnek köze lehet ahhoz, hogy Soros György csütörtök este arról nyilatkozott Davosban a Világgazdasági Fórum után újságíróknak, hogy a Fidesz megvette az MSZP vezetését, de a kisebb pártokban is ott vannak a beépített emberei, így pedig eléggé elképzelhetetlen a 2018-as kormányváltás. Soros maffiaállam létrehozásával is megvádolta Orbánt.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Jól teszi ez az egyetlen vállalható lépés ez ügyben !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Béla333: Éppenséggel akit rugdosnak, azt kell védeni, és itt már keményen beszólt valaki az ellenzéki felállásba, az nem én voltam. Bár ezzel telt el nyolc év, ki bújt a szög a zsákból itt a magyaroknak nem osztanak lapot.
Látni kell, hogy most az amcsik és a ruszkik játsszák az agyukat, és egyik sem akar jótékonykodni.
Eladott Ország
@Shikari: ma 13:52 ; Már csak egy megszorítás maradt hátra Mészáros Lölö strómanjának, meg a többi tróger közpénzzsiványnak.
www.avx.hu/forum/uploads/monthly_08_2012/post-27404-099574900%201345726541.jpg?width=400

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.