Normális esetben felrobbantaná a közéletet Soros György Davosban tett bejelentése, miszerint Orbán Viktor megvásárolta az MSZP vezetőit. Még akkor is, ha ez nyílt titok. Nemcsak azért, mert erről beszélt Botka László is, nemcsak azért, mert annak idején Gyurcsány Ferenc is azért hagyta el az MSZP-t, mert a pártpénztáros által a Fideszhez kötött, “ajándékokkal” korrumpált pártvezetőkön keresztül Orbán manipulálta a pártot. A magyar demokrácia akkor bukott el, amikor a Nemzetbiztonsági Hivatal nem védte meg az Alkotmányt, nem védte meg az illegális beavatkozástól a demokratikus pártokat. Orbán kivégezte a Kisgazdapártot, a KDNP-t, a MIÉP-et (helyére állította a Jobbikot, amely azóta dezertált, kivégzés előtt áll), a Kereszténydemokrata Néppártot, mert a Semjén-féle banda se nem törvényes, se nem legitim, csak a katolikus egyház miatt létezhetnek. De komoly szerepet játszott az SZDSZ vendettájában, és legutóbb a Hit Gyülekezete révén kivégezte az MDF-et. Ezért cserébe lett egy...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bartus hulye, mint rendesen - mar nincsenek vilagos pillanatai... orbannak egy buznyakot sem kell fizetnie senkinek sem, hanem azzal, hogy teljesen megvette a mediakat, megvett 1 millio roman szavazot, gyakorlatilag senki sem szamolhatja at az ellenzek reszerol a szavazocedulakat, nem kellene ilyen raffinalt modszerekkel, mestersegesen eletben tartott ellenzekkel , hanem egyszeruen annyi szavazatot hazudik maganak, amennyit akar. (Eddig meg soha senki nem latta sem a szavazocedulakat Romaniabol, sem az allitolagos romaniai konzultacios levelre beerkezett valaszokat.
orban mindent oriasi sikerkent aposztrofal, barmi legyen is a valos eredmeny...
Lehet, hogy vannak a partokban is beepitett emberei - ezt nem lehet egyertelmuen bizonyitani. De hogy a DK-t megvette volna, ??? Ez egy akkora baromsag, ahogy a csovon kifer. Ha megvette volna, akkor nem jarna 24/7 az agya azon, hogy hogy lehetetlenitse el Gyurcsanyt, - egyszeruen nem talal rajta fogast.
Vitara senkivel nem akar kiallni, es igen, mindenki tudja, hogy kuszaszem nem mas, mint orban meghosszabbitott "felkaru rablo"-ja, es valoban mar nincs semmifele penz a kasszaban - de mi van, ha megis o marad uralmon??? Honnan fogja hirtelen nyeresegesse, mukodokepesse tenni az orszagot?
A kovetkezo kormanynak megvan az a lehetosege - es szerintem errol mindenki elfelejtkezik rendszeresen - hogyha poltot elteszik az utbol, orbant es a sleppjet AZONNAL bortonbe rakjak, akkor - bar nyilvanvaloan nem egyik naprol a masikra - de mindenkinek lehet az az egyik buntetese, hogy TELJES VAGYONELKOBZAS.
Nem vagyok ugyan jaratos a torvenykezesben - semmilyen modon nem volt vele dolgom - , de annyira nem valtozhatott az almult 20 evben a Btk, hogy a vagyonelkobzast, mint buntetest, toroltek volna a Btk-bol.
A kovetkezo kormany egy disznoolat kap kezbe. de ha azonnal zarol minden kifizetest, ami a stadionokra es olyan kiadasokra megy el, ami orban focibuzisagaval van kapcsolatban, lehet sporolni a kiadasokon
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@magyarbakancs: 9:43
A komcsik hogy végezték?
kokopelli
@kereső: ..engem akkor sem hatott meg az "öreg" ,mert tele lett velük a hócipőm! ;-)
...a viszonylagos jólét is csak valakiknek volt az! ;-)
Pöpec
Érdekes cikk; súlyos vélemény.
Az alapkérdés: diktatúra-e orbánia?
Válasz: igen. Érdekes módon T. kommenttársaim sem vitatják. Nincs egyetlen hsz. sem, amelyik ezt kétségbe vonná. Kasza László Németországba "menekült" vissza, Kertész Ákos Kanadába, ismét mások - melózni/megélni millióan - Nyugat-Európába. Bár Bokros szerint orbánia nem diktatúra mert még nem folyik vér, ellenben önkényuralom.
Szerintem is diktatúra. Ha valami úgy hápog, mint egy kacsa, úgy totyog, mint egy kacsa, és úgy is néz ki, mint egy kacsa, akkor az kacsa. Az Alkotmányt megváltoztatták, az Alkotmánybíróság uniós jognak megfelelő 20 évnyi jogértelmezését hatályon kívül helyezték, az egyébként a Bartus cikkben hivatkozott diktatúrát igazoló jelenségek fennállnak. Tehát diktatúra van.
Sajnos ettől kezdve Bartusnak igaza van. Szerintem a választási bojkott csak pótcselekvés lenne...
Vérontás híján orbán marad. A nemzet erőforrásai hozzá és híveihez vándorolnak még sok-sok évig.
A magyar nép történelmi bukásra van ítélve. Nem szabadságszerető, ellenben buta nemzet. Ahogy Kertész Ákos mondta: szolganép.
kokopelli
@Pöpec:.Bokrosnak nem! Elhiszem,mert a 70-es évek végén az én "elöljáróimnak"
is tiszta demokrácia volt a Kádár rendszer! Mit mondott már akkor erre egy fiatal?
"Nyasgem szoci vagy komcsi,a te béredért és in homályositanék! Viszlát...!
magyarbakancs
@Eriksson:" A komcsik hogy végezték?"
Meg gazdagodtak hatalmukat átmentették és kikötöttek a Fidesz oldalán.
Eriksson
@magyarbakancs: Ezért kérdeztem, idézlek: tegnap 09:43 (Orbánék) "Ugyan úgy fogják végezni mint a komcsik. "
Na és el lettek takarítva? Ugye, hogy nem. Ergo, nem jártak rosszul.
Bármelyik párt, akár veszt, akár nyer, marad a parlamentben jó kis fizetéssel. Akkor miért akarnának nyerni? Nem kényelmesebb a partvonalról bekiabálgatni, mindenféle felelősség nélkül?
Szóval, Jöhet a következő menet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.