Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese jelentette be egy konferencián, hogy az Orbán-kormány idén március 15-ig elkölti az országnak A Demokratikus Koalíció szerint hiába üríti ki a kasszát a Fidesz, a magyarok az EU-t sem fogják elhagyni és az ellopott pénzeket sem hagyják majd a fideszes oligarcháknál. A DK-Szolidaritás szövetség a kormányváltás után minden gyanús közbeszerzést ki fog vizsgálni és minden közpénzből élő fideszes oligarchát bíróság elé fog állítani! Ezért kár gyorsan jó előre ellopni a magyarok pénzét, de örülünk, hogy a választásokhoz közeledve egyre idegesebben turkálnak a közösben a fideszes enyves kezek. Van okuk az idegességre. Molnár Csaba Ügyvezető alelnök Kampányfőnök

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Errol beszelek: barmit csinal is orban a kasszakiuritessel kapcsolatban, nem lehet 100 %-os: raadasul az EU atlat a szitan, mivel nemcsak, hogy nem fogja elore odaadni a penzt (ami meg az o kasszajukba sincs befizetve!), de az eddigi osszes penz atutalast is leallitotta, mert mindegyiknel talalt hibat, es azt sem akarjak kifizetni, amit eddig hivtak volna le orbanek.
Persze, ha nem akarnak fizetni, akkor orban farokfelvagva megsertodhet es elszaladhat(na) putyinkahoz arulkodni, de abba mar lesz eros beleszolasa a lassan feleledo ellenzeknek is, legalabbis a DK-nak lesz egy-ket keresetlen szava - hiszen ok egyszeruen fogalmaztak meg a valasztas lenyeget: orban - vagy az EU. A ketto egyutt mar nem mukodik.

Ha valami csoda folytan megis maradna orban (de nem fog!), akkor 2020-tol mar o sem tudna mukodtetni az orszagot, mert nem lenne mibol, es az oligarchaktol egy lyukas ketfillerest se tud visszakerni, azok annyira kapzsiak.

Ha most esznel lesz az ellenzek - egyre jobban eledeznek -, akkor nem lesz semmi baj, csak ne legyenek szivbajosak, ha a rendorseg alkalmazottainak az lesz a kotelessege, hogy azonnal vezetoszarat rakjanak poltnak, kuszaszemnek, es ezzel egyidoben termeszxetesen orbannak, lazarnak, rogannak es habonynak, kosanak, nemethszilardnak a kezere-nyakara.
Ok forditott esetben soha nem hezitaltak egyetlen pillanatig sem, halalra itelve a betegeket, nyugdijasokat, hatranyos helyzetueket, melyszegenyeket...
Masfelmillio magyar NEM kepviseli a teljes magyarsagot, Magyarorszagot.
nyanya001
Te mocskos féreg !
Amennyi milliárd eurót adott a nyugat, amit lenyúltál a hordáddal az vonzó volt ugye ?
Te mocskos putriszökevény !
hirtv.hu/hirtvkulfold/orban-szerint-semmi-vonzo-nincs-nyugat-europaban-2443093
Menj Putyinhoz és térdelj előtte te rohadék !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.