A rendelkezésre álló adatok szerint a Balatonalmádi Rendőrkapitányság nyomozói Balatonkenesén, egy hétvégi háznál intézkedtek S. József pomázi lakossal szemben 2018. január 25-én, délelőtt. A nyomozók a 44 éves S. József ingatlanában tartott helyszíni szemle során 186 tő kifejlett kábítószergyanús növényt és palántát, továbbá ezek termesztéshez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le. A házban tartózkodott még a 47 éves M.-né P. Tímea és a 18 éves M. Georgina is. A növények az előzetes szakértői vélemény alapján cannabis növények.

A három személyt a előállították a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ellenük jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

S. Józsefet a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A két nő szabadlábon védekezik.

A gyanúsítottak pomázi lakásán is tartottak házkutatást, ahol lefoglaltak egy cannabis termesztéssel foglalkozó külföldi szaklapot, ezen kívül inhaláló készüléket a hozzá tartozó eszközökkel, illetve kis mennyiségű növényi anyagmaradványt és egy növényőrlőt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.