Orbán Viktor külön postai levélben is tájékoztatja Magyarország polgárait a hírről, hogy a kormány beterjesztette a Stop Soros törvényjavaslatot.

A 444 írta meg, hogy valóban nem mehetett biztosra, hogy mindenkihez elért a hír, ezért ő, illetve gyaníthatóan a munkatársai összeollóztak egy új levélre valót az elmúlt másfél évben puffogtatott kommunikációs közhelyekből.

A levélből így megtudhatjuk, hogy bár a kerítés megállította a migrációt, Soros György le akarja bontani, de hála Istennek az ország polgárai egy hamis állításokkal teli, a neten akárhányszor kitölthető kérdőíven nemet mondtak Soros György tervére, aminek a létezését egyelőre még a Fidesznek se sikerült igazolnia.

A levelet a 444.hu fotózta le, így néz ki. 

A biztonság kedvéért Orbán levelet írt a magyar népnek a Stop Sorosról

(444)

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ez az ember már teljesen megőrült, most tovább hülyíti az embereket a Soros-témával.

1 milliárd Ft megint kidobva!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Ez az ember már teljesen megőrült, most tovább hülyíti az embereket a Soros-témával.

1 milliárd Ft megint kidobva!
Madácsi Pali
Ugye nem a saját pénzéből hazudozik? Próbálná előbb belügyminiszterével megbeszélni!
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ..te hány levelet kaptál mostanáig ?
Clavigo
Vazzze.,,,,Ez most vicc,, vagy " Hírcsárda ",,,,?? ...Vazzze...ez a "Györi Gábor" tényleg gyagyás. Oszt jó napot...Ja ,,meg boldog karácsonyt.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Én már a II. Orbán kormány idején letiltottam a címem ilyen célra történő megadását.

A választásokkal kapcsolatos leveleket nem lehet letiltani, remélem, ez nem annak minősül.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ..csak azért kérdeztem mert ha nem kaptál miből gondolod hogy ezután fogsz ?
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Én általában nem csak magamra szoktam gondolni. Az, hogy kapok vagy nem, az előző válaszomból kiderült.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...és mivel nem kaptál akkor mi az ami hülyít ?
hetöndöe
A felcsúti kurva anyáddal levelezzél büdös cigány köcsög, és a saját pénzeden lehetőleg!
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Nem kell ahhoz saját levél, hiszen te is olvashatod Orbán leveleit a böngésződben. Elég a témát közölniük, abból minden kiderül. Sőt, még azt is mondhatnám, elég Orbánt és tsait ismerni, hiszen a híradások velük vannak tele. Emiatt a híradók még nézhetetlenek is.
kokopelli
@CsipkeRózsa: lassan kifogynak a témák,és a nyaloncainak sincsenek meg
a kerekeik,ergó meg kell tartania a régi "mumusokat"! Jól jönne már egy kúra
neki! Már a csapból is a Soros folyik!Ennyire korlátoltak?
..jön a Simicska is,végre? ;--)))))))))))))))))))))))))
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...Orbán levelit levél formában kéne olvasni nem ilyen félrevezető kampánycikként...de mivel nincs eredeti ezért sokan ezt a hazudozást hiszik valóságnak...ettől hülyülnek nem Orbántól
Hellcat
Még több kidobott pénz kampányolásra bazdmeg...
Sámannus
@Csizmás Kond: figyú ő is kampányol ám! Veszettül.
Eladott Ország
@hetöndöe: A minőségjelző kimaradt, csúti csüngőhasú kancigány...
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Itt fönt, a cikkben olvashatod a saját aláírásával a levelét, ez minden levél esetében olvasható az interneten is.
Nessy
Nekem ma volt a postaládában az ominózus levél. Szemüveg nélkül nem láttam ki a feladó, és kibontottam. Ahhoz a levél betűmérethez már nem kellett szemüveg, úgy hogy az első mondat után "véleményeztem"!
Azóta is kissé piros a levélpapír.
Ennyi felesleges, kidobni való milliónk van, egy grafomán ürge hobbiját fedezni? Jó, tudom, hogy a hülyéknek kétszer kell elmondani a híradóban, a komplett hülyéknek még le is kell írni! Nekem elég egyszer is elmondani. Ha valaki kéri az eredeti levelet, szivesen rendelkezésre bocsátom.
Csizmás Kond
@Sámannus: ..ellenkezőjét sosem mondtam.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Itt még sokminden olyan van ami meg sem született...de valóságnak adják elő.
Csizmás Kond
@Horizont: A leveleket állítólag február végén kezdik küldözgetni...és te kötözködsz, csak valamiért sose ismered be.
Csizmás Kond
@Horizont:...akkor nem tudom milyen levelekről kérdeztél...
csipetke
Már megint elsz@rnak egy zsák pénzt Orbán hobbijára,amiről már csak a siketnéma,aki még vak is,nem tudja,hogy mekkora f@szság.Nem tudom,hogy Orbánnak miért van ennyire a begyében Soros,(a süket rizsán felül,amit egyfolytában nyomnak),de nyilván kell egy ellenség,akivel elterelheti az emberek figyelmét az aljas húzásaikról,.
Nessy
@Horizont: Kinek kell eredeti levél? Van kettő is! A szomszédasszonyom is szivesen átadja! Jó, az enyém még mindig piros az első véleményemtől!
Csizmás Kond
@Horizont: Te azt hiszel el amit Te akarsz de az enyémet jobb ha rám hagyod...
Ilyen fotóizéket én is már tudok gyártani...és nem is azzal van a baj, hogy ez esetleg nem lenne valóság hanem az hogy az ide írógatók közül egyiké sem sőt egyikük sem kapott soha semmilyen levelet Orbántól de minden róla szóló leveles marhaságot elhisznek...te is elhiszed de nem tudod bemutatni hogy kaptál...tehát senki sem kapott mégis mindenki a levélről beszél.
kokopelli
@Horizont: mi a farokért akarjátok az "análfabéta" fityiszeseket meggyőzni!
Az amőbáknak magasabb az IQ-juk! Nem is olvassáók a cikket ,de már ke-
resnek a kommentekkel! Mocskos egy lejmos banda! ...a levelet keresik,minek is??...
"nem baj ha mint fideszkommentelő hülye vagy,de az megkönnyíti a dolgot marhára" ;-)
bakegya
A marhája kivülről akar erőszakkal nem csak FÉLELMET,DE RÉMÜLETET GENERÁLNI-
emberek a FÉLELEM BELÜLRŐL JÖN!!!
A társadalom dinamikáját már egy évtizede tudatosan bezavarta ez az orbán,de ez csak ez a mai felnőtt korosztály után a következő generáció is tovább cipeli-mentálhigénés kártevő ezekkel az akciózásaival. Munkahelyi kafetériába tehették volna ennek az agyrémséges Soros Györgyre nézve karektergyilkos fanatizmusának költségeit.
ÓRIÁSI MENTÁLIS TEHERTÉTELE EZ A PALI ÉS MAFFIÁJA AZ ÉN HAZÁMNAK!!!
vadnarancs
@Csizmás Kond: Romániában nem kézbesíti a postás? Itt Magyarországon mindenkinek hozott már egy zsák szart Orsóstól...
Klubtag
"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba."
Surányi Miklós (1882. február 16.-1936. június 23.) író, újságíró
advocat
Ma találtam 4 levelet a "házi hirdetőtáblán", melyet a postás tett fel. Egy olyan család kapott értesítést, akik - emlékezetem szerint - az 1980-as évek elején disszidáltak. Milyen a nyilvántartásunk?
advocat
És szabadna elolvasnom a Soros tervet? Ki az a marha aki Magyarországon akar letelepedni? Mutassanak meg egyet!
kokopelli
@vadnarancs: ..ő nem követelheti a jogos szarát? A hülyesége nem lehet akadály,
és különben is már nagykorú,akkor is,ha karneválkösztümben feszeng! Szegényke! ;-)
Csizmás Kond
@Horizont: Nekem nincs kerekem..persze attól neked lehet...sőt dudád is..döcögsz dudálsz, döcögsz dudálsz...:)
Az a legképtelenebb bajod, hogy nem köpködöm Orbánt és nem dicsérem Sorost...és ettől besokkolsz, kiborulsz, hisztizel, nevezgetsz, örjöngsz...na ez már tényleg nem klimax...
RonaGyuri
nem konzultál csak egy szaros levél??? Ne már! =))
kereső
Mecsoda megtiszteltetés !Miniszterelnök úr,és ezt mind Ön fogalmazta? Tessék már beszerezni, egy jobban-még szájbarágósabban ,és riogatósabban fogalmazót,mert ez már uncsi, és tetszik tudni,hogy a magyar felnőtt lakosság 25%-a hadilábon áll az értő olvasással.

Nem arról van itten inkább szó,hogy nem tetszik a "csikos"?
nemkati
@Csizmás Kond: Azt állítod, hogy a 444 hazudik? Meg hogy februártól kezdik postázni??? Hát képzeld, ma én is kaptam egy ilyen levelet 0rbántól. Pontosan olyat, mint ami a képen van. A megszólítás: Tisztelt Honfitársaim! - ami a képen nem látszik. Nekem egy hatalmas kupac levelem van 0rbántól, ha ezek költségét beszorozzuk 8 millióval, mit gondolsz, mekkora összeg jön ki? És mindegyiket tudnánk nélkülözni. Mindegyiket mi fizetjük, nem ő.

Ebben is olyan ordas hazugságok vannak, hogy eszméletlen! Külön dühítő, hogy az én pénzemen levelezik velem! Az meg, hát ahhoz csak csúnya szavakkal tudnék hozzászólni, hogy a sok agyatlan be is veszi a hazugságait. Meghülyített, becsapott, kifosztott ország vagyunk. Elkeserítő, hogy ilyen országban kell leélnem az életem. Te biztos nem itt élsz, ha neked így is jó.
quadrocopter
Igen! "A tét hatalmas"...hogy fogadni tudja-e Graz, vagy sem! H nem, akkor nekünk kell kigyógyítani elmebajából és leszoktatni a kleptomániájáról!
nemkati
@kereső: Figyelted? Szó szerint ezeket a mondatokat szajkózzák az idomított szóvivői és csicskái. Biztos vagyok benne, hogy időnként megfogalmaz (saját kútfőből, vagy habonysegítséggel) ilyen ocsmány hazugságokat, körbeadja a szolgáinak, akiknek kötelező szó szerint bemagolni, és úton-útfélen, meg minden kérdésre ezt szajkózni. Mind megérett a kötélre!
Csizmás Kond
@nemkati: ...miért kell valakire rákenni a saját értelmezéseiteket ?...hol írtam hogy valaki hazudik ?
A februári izét meg onnan tudom, hogy beszéltem egy erdélyi ismerősömmel erről az agyonvitatott regisztrációsizéről meg a szavazásról és ő mondta.
Nekem nincsenek olyan leveleim, igaz nem vagyok párttag de rájuk szavaztam ...amúgy nem is hiányolom . ...a többi meg nyugtatóhiány...:)
nemkati
@Csizmás Kond: Hogyhogy hol írtad? Pár óra alatt elfelejtetted? Ezt találtad írni ma 14:32 -kor:
"Orbán levelit levél formában kéne olvasni nem ilyen félrevezető kampánycikként...de mivel nincs eredeti ezért sokan ezt a hazudozást hiszik valóságnak...ettől hülyülnek nem Orbántól "
kereső
@nemkati: Figyeltem! Ezért irtam,hogy uncsi.Szerintem,ez olyan "közös"mű-orbán,habony,rogán,szijjártó.A stilusból itélve.Én nem kivánok nekik kötelet.Kenyér,viz,műanyaglakat,egyszemélyes cella ,ahonnan még az ég kékjét sem látják,nemhogy a napot.
Csizmás Kond
@nemkati: Katica, ez nem direkt a cikkre szól, hanem csak úgy általában...de ha van neked egyet szkennelj be..
nyanya001
B**szki Mikes Kelemen nem levelezett ennyit mint ez a putriszökevény.
nemkati
@Csizmás Kond: Azt feltételezed, hogy hazudok??? Tegnapelőtt már megírtam, hogy nem szoktam. Sem írásban, sem szóban. Nem is tudnék, mert ha megpróbálom, akkor elvörösödök, és nem tudom elmondani. Szégyelld magad! Nesze!

kepkezelo.com/images/9rppa9dnhft4obrniek4.jpg
lampa laz
Ez már zaklatás amit ez az elmebeteg művel.
A rohadt qva leveleit küldje szét a kubatov lista alapján a saját böszme marháinak, másokat meg hagyjon ki ebből az idióta játékából. Akinek egy csöpp esze van már régen megértette, h az egész egy hatalmas hazugság és kizárólag a hatalma megtartása érdekében viszi falnak az embereket. A másik meg, rohadtúl bosszantó, h saját táborán túl másokat is hülyének néz. Remélem beledöglik, ha nem lesz meg a 2/3-a.
Csizmás Kond
@nemkati: Na látod így már imádlak...:)
nemkati
@Horizont: Azt hiszed? Hát én se. :)
Annyira de annyira felbosszantott, hogy majd felrobbantam! Normális a vérnyomásom, de ettől biztos felszökött. :))))
nemkati
@Csizmás Kond: ... és egyoldalúan...
Csizmás Kond
@nemkati: ..viszont gyengén álcáztál a cetli alatt látni kinek küldték...:)
kukac50
Teljesen hűjének nézi Orbán az embereket! Ne pazarold a pénzt hazugságokra!
Stop Orbán!!! Fejezd be a Nép félrevezetését!
Csizmás Kond
@nemkati: ..csakis...én sem tudok hazudni...:)
nemkati
@Csizmás Kond: Na ez igaz, mert nem egy levél jött, és dühömben nem vettem észre, hogy nem az enyémet szkenneltem be. De az is ugyanilyen. Nem hazudtam, hanem hibáztam. Ezért az egyért elnézést kérek.
Csizmás Kond
@nemkati: ..a harag mindig rossz tanácsadó...:)
nemkati
@Csizmás Kond: Ha nem tudsz hazudni, akkor mi az amit ma 14:32 -kor írtál? Véletlenül nem mondtál igazat?
Csizmás Kond
@nemkati: Minden beírt szövegnek előtte kell keresni az okát nem magában a szövegben...
kereső
@CsipkeRózsa: hagyd már.Nem érti,de méginkább nem akarja!szándékosan érteni.Egyébként én is letiltottam,ugyanakkor mint Te,igy én sem kaptam még "soroskonzultációs"levelet sem.Meg ezt sem.Legalább nem gyűlik a szemét.
Csizmás Kond
@nemkati: Ja és hazugság...te is azzal kented el, hogy véletlen...:)
nemkati
@Csizmás Kond: "Minden beírt szövegnek előtte kell keresni az okát nem magában a szövegben"
Miért, mi volt előtte? Szó szerint azt írtad a levélről, hogy félrevezető kampánycikk, és hazudozás.

A harag valóban rossz tanácsadó, de amit én csináltam, az tényleg véletlen. Ha nem ilyen világban élnénk, akkor az én levelemet kitakarás nélkül, névvel, címmel szkenneltem volna be, mert nincs semmi takargatni valóm. De amikor ártatlanokat vezetőszáron visznek el előre odarendelt kamerák előtt, amikor olyanok történnek, mint most, hogy Rékasi és Détár fiához benyomulnak a fogdmegek a diáktüntetés miatt és elviszik a laptopját, ebben az aljas rendőrállamban nem adom ki az adataimat (csak ha hüje vagyok).
Csizmás Kond
@nemkati: ...meg sem próbálkoztok gondolkodni. Ha nincs valami megrágva nektek nem emészthető.
Tehát azt arra írtam, hogy az előttem írók mindenki beszélt a levélről de egyikük sem kapott...majd berobogtál te és cupp előkaptad valakiét...:)...amúgy el sem képzeltem, hogy névvel címmel...az nem az én műfajom.
nemkati
@Csizmás Kond: Ha nem névvel, címmel, akkor honnan tudnád, hogy én kaptam?
Meg kimindenkiről beszélsz, amikor azt írod, hogy "meg sem próbálkoztok gondolkodni"? Én nemcsak próbálok, én gondolkodom. És végiggondoltam ezt a levelet, meg is írtam, mit gondolok. Te viszont valóban nem gondolkodtál el róla, mert ha megtetted volna, rájöttél volna arra, amire én. És amire ugye megintcsak nem válaszoltál.
Csizmás Kond
@nemkati: Nem tudtam volna de sajna megtudtam...:)...de te miért nem tudsz lehiggadni ?
nemkati
@Csizmás Kond: Mert minden válaszoddal még jobban felbosszantasz. Leginkább aazzal, hogy nem válaszolsz a kérdéseimre. Persze, nem kötelező. Tényleg hagyjuk.
Csak eddig senki 0rbánimádó nem mesélte el, miért imád egy ilyen gonosz hazaárulót, és miért nincs egy szava se a gazemberségeire.
Csizmás Kond
@nemkati: Na akkor én elmondom...szerintem Soros inkább hazaáruló mint Orbán. A gazemberségei ellen pedig ugyanúgy nem tudok tenni semmit mint ahogy ti sem tudtatok tenni Gyurcsány gazemberségei ellen semmit.
...de biztos vagyok ettől sem higgadsz le...:))
kereső
@nemkati: Biztosan sérti a "kis lelkecskéjét",hogy ő csak ilyen továbbitott levelet kapott.És pont Tőled.!,és nem az imádottól.
peterkelemen
Stop Soros vagyis a “Stop zsidó!” törvény

A címen nincs mit csodálkozni. A Soros Györgyről készült gigaplakátokat hamar azonosítani lehetett a náci “nevető zsidó” plakátokkal. Ha pedig Soros a “nevető zsidó”, akkor a “Stop Soros!” törvény a “Stop zsidó!” törvény.

A “Stop Soros!” törvény arról szól, hogy meg kell állítani a zsidókat, a keresztény nemzetek elleni világ-összeesküvésüket. Meg kell állítani a zsidókat kiszolgálókat is, a zsidók fizetett ügynökeit. A bevándorlás a keresztény nemzetek önazonosságát fenyegeti, és ezt a zsidók szervezik, finanszírozzák. Hálózatot működtetnek erre, az útban álló nemzeti kormányokat le akarják váltani.

Ezt a gondolatmenetet nem maguktól találták ki. 1882. június 9-én Istóczy Győző, ismert antiszemita, a Nemzsidók Szövetsége, majd az Országos Antiszemita Párt alapítója, egy veretes beszédben a parlamentben ugyanezt előadta. A különbség annyi, hogy a nemzetet akkor a galíciai zsidók bevándorlása, az akkori népvándorlás fenyegette. Az orosz zsidókat ugyanúgy írja le Istóczy, mint most a muszlim bevándorlókat “szervező” zsidókat, “Sorost”.

Teljes cikk >>> nepszava.us/bartus-laszlo-a-stop-zsido-torveny/
nemkati
@Csizmás Kond: Na ezzel elárultad, hogy ugyanolyan vagy, mint a fideszesek-kádéenpések, és azok szavazói. Semmit nem válaszolsz a kérdésre, hanem előhozol más neveket, hogy azokkal mi van. Amikor 0rbán gaztetteiről van szó, akkor ne hozd elő Sorost meg Gyurcsányt. De tudod mit? Ne válaszolj. Már mindent tudok.
Csizmás Kond
@nemkati: Te egy okos kislány vagy...:)...de azért mégsem tudsz mindent...persze soha nem késő...:)
és fideszkádéempészavazó...szerinted aki rájuk szavaz mindenki bűnöző, gazember ?
Lepényleső
Eddig azt hittem csak a szignóját lehet sokszorosítani. Tévedtem,a világon elsőként nálunk
sikerült ilyen mértékben,tagadhatatlanul ilyen hűen-a klónozás.
nemkati
@Csizmás Kond: Igen, azt kell gondolnom, hogy az. Mivel pl te se tudod megvédeni őket, pláne 0rbánt, ezért inkább nem mondasz semmit. Azaz csak annyit, hogy Soros, meg Gyurcsány. Másokat bármikor bárhogy elmondasz mindennek, csak 0rbánt meg a bandáját nem. Szánalmas.
tudode
Az egy dolog, hogy a MÉLTATLANUL MEGSZERZETT HATALMÁVAL ahelyett, hogy a KUKÁKBAN LANDOLÓ leveleire költött közpénzzel megdobná a kiszervezett, v mit csinált
.
- Nemzeti Egészségügyi Hivatalt, vagy az
- Nemzeti Ifjúsági, és Szhociális Hivatalt, v a
- Klébergsberg ifjúság hülyítő Hivatalt
.
"ajándékozná" meg a köz pénzéből, ZAKLATJA A LAKOSSÁGOT A BAROMSÁGAIVAL.
.
De bezzeg az EU-s, és a költségvetési pénzek kezelését megtartotta "saját kezelésében", amelyet ki tudja OSZTOGAT, v fosztogat! Ez ÁLLAMTITOK, de az, hogy milyen módon gazdagodik a Szt család az már több a KELETINÉL, és a NYUGATINÁL!
.
Szégyen, gyalázat az, hogy
.
----- Orbánék eddig 4 ezer milliárdot loptak
2017. január 31.
www.sztarklikk.hu/kozelet/orbanek-eddi...

----- Itt az első repedés a tao-rendszeren, de a lényeget még titkolja a kormány
444.hu/2018/01/26/itt-az-elso-repedes...
.
STOP O1G az értelmetlen pénzosztásnak, és LENYULÁSNAK!
Borsodi
Orbán az aki hazudik,és behozza a migránsokat,ez a levél is egy félrevezetés.
www.youtube.com/watch?v=2c466ZGSfpE
ila51
Ne már...az új postásunk is kipurcan lassan
Csizmás Kond
@nemkati: ...a 19:51 kor írt első mondatomat visszavonom...:)
Csizmás Kond
@nemkati: ...igazából nem is igaz...csak mondtam...:)
ila51
Nem kellene ezt erőltetni , reggel ahogy mentem le , már jó pár ki volt dobva a hulladék gyűjtő rekeszbe...
Nálunk is 5 bedobva , csak a papát érdekli
Perwool
Ez a Sorosozás már kezd igazi tragikomédiává válni. Röhöghetnénk is rajta, ha nem az ország nemzetközi megítélése lenne a tét.
Ludmilla
ki a büdös nyavalyát érdekel ennek az elmeroggyantnak a levele?Nem szégyelli magát,Álljon ki az ellenzékkel vitázni,ne a függöny mögül levelezzen ez a szemét tróger tolvaj
kokopelli
@Perwool: és a ti pénzetekből gavallérkodik a "cigánybáró" a bandájával! :--((
A megítélésről nem hallok,mert leß@rják a zemberek a határon túl! Nem té-
nyező az Orbán!...futottak még kategória ..! ;--)
evacica
Már megint költi a közös pénzt a haverjai javára! Ki a fene kéri, hogy levelezgessen velünk? Megint milliók mennek a kukába,mikor ennek a pénznek jobb helye is lenne ebben a nyomorult országban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.